Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar: Hayatım Film Olsun İstemem

İlgili Postlar

Ebru Yaşar: Hayatım Film Olsun İstemem

Şarkılarıyla sevilen isimler arasında olan Ebru Yaşar dün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerin sorularını ayaküstü yanıtlayan Ebru Yaşar “Hayatım film olsun istemem” dedi. İşte Ebru Yaşar’ın o açıklamaları;

Ebru Yaşar: Kıyas Kabul Etmiyorum

Gülşen’in, Bergen’e Saygı Albümü’ndeki ‘Sen Affetsen’ yorumu hakkında, “Güzel, fena değil, kendince yorumlamış. Ben özel bir şey söyleyemem. O şarkıyı okuyalı on sene oldu. Beni şarkıyı keşfettim, albümde söyledim. Bu şarkıyı yapımcılar yeni keşeffetti. Ben orada kıyas kabul etmiyorum. Şarkılar konusunda her zaman öncü olduğumu söylüyorum” dedi.

Ebru Yaşar Fena Çıkıştı: “Hülya Avşar Gaza Gelmiştir…”

Ebru Yaşar: Hayatım Film Olsun İstemem

Ebru Yaşar, önceki akşam Etiler Akmerkez’deki bir mücevherciden çıkarken görüntülendi. Yaşar, geçtiğimiz günlerde taktığı 1 milyon değerindeki kolyesi hakkında “Kolyem marka olduğu için konuşuldu. Fiyatını hiç bilmiyorum, hediye. Ne zamandır takamamıştım. Ben günlük spor kıyafetlerin üzerine de takı takmayı seviyorum” dedi.

Şarkıcı, “Bergen” filmini henüz izlemediğini de söyledi: “Bergen’i çok severim. ‘Sen Affetsen’i 15 sene önce çok sevdiğim için seslendirmiştim. Bergen’in kıymetini yeni anlayanlardan değilim. Kıymetini hep bilenlerdenim. O yüzden filme gidip tekrar tekrar üzülmek istemedim.”

Ebru Yaşar, “Hayatınız Film olmasını ister misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Yok istemem… Öyle filmlik bir hayatımın olmasını da istemem. Ben kendi halimde yaşıyorum. Normal bir insan olarak mutluyum.”

Ebru Yaşar kimdir?

“Herkes Arabeskçi Olacak”

Popçuların arabesk şarkları seslendirmesi ile ilgili soruya Yaşar, “Arabeks ölmez. Arabesk türküler, sanat müziği bu ülkenin topraklarında var. Eninde sonunda herkes arabeskçi olacak arkadaşlar. Önemli olan şarkı söyleyebilmek. Bir tarzda sesiniz iyi gidiyordur ama her tarzda iyi gidecek diye bir şey yoktur. Bazı şarkıları daha iyi söyleyebilirsiniz ama biz de şöyle bir şey var; ‘onu da söyliyim, bunu da söyliyim’. Halk zaten bunun kararını veriyor” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler