Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Beren Saat'e Övgüler Yağdırdı

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Beren Saat’e Övgüler Yağdırdı

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti önceki akşam Etiler Da Mario’da oyuncunun annesi Ayla Saat’e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Partide eşi hakkında konuşan Kenan Doğulu Beren Saat’e övgüler yağdırdı.

Kenan Doğulu: “Hep Böyle Bakalım Birbirimize!”

29 Temmuz 2014 tarihinde Amerika Los Angeles’ te dünya evine giren ünlü çift inişli çıkışlı evliliklerinde 7. seneyi geride bıraktı. Usta şarkıcı Kenan Doğulu, 7.evlilik yıldönümlerini sosyal medya sayfasından kutladı. Kenan Doğulu, düğünlerinden bir resim yayımlayıp hemen altına;’ “Seni çok seviyorum canım sevgilim, oyun arkadaşım, aşk ortağım… Hep böyle bakalım birbirimize. İlk günkü gibi.” ifadeleriyle aşk dolu bir ileti yazarken eşi Beren Saat’ den henüz bir paylaşım gelmedi…

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu: Dünyamın En Güzel Rengi Ve En Tatlı Şansımsın

Son olarak ‘Atiye’ adlı internet dizisinde rol alan Beren Saat, bugün 38 yaşına bastı. Güzel oyuncunun doğum gününü eşi Kenan Doğulu da sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kutladı.

Kenan Doğulu, Saat’in güldüğü bir kareyle başlayan ve birlikte çekilen fotoğraflarıyla devam eden videoya romantik bir not da düştü. Ünlü şarkıcı, “İlham kaynağım, dünyamın en güzel rengi ve en tatlı şansımsın. İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki birbirimizi bulduk” ifadelerini kullandı.

Beren Saat kimdir?

Kenan Doğulu Beren Saat’e Övgüler Yağdırdı

Yemeğe Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ve Saat’in anneannesi Habibe Dikmen katıldı. Çift, “Ayla’mızın doğum günüydü. Keyifli ve muhteşem bir akşamdı” dedi.

Yemeğe Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ve Saat’in anneannesi Habibe Dikmen katıldı. Çift, “Ayla’mızın doğum günüydü. Keyifli ve muhteşem bir akşamdı” dedi.

Kenan Doğulu’ dan Aşk Dolu Paylaşım…

Beren Saat Açıklama Yapmadı

“Aşk-ı Memnu”daki partneri Kıvanç Tatlıtuğ’la 14 yıl sonra yeniden aynı projede yer almaya hazırlanan Beren Saat, soruları “Resmi açıklama yapılana kadar bir şey söylemem” diyerek yanıtsız bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler