Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar anne ve babalara seslendi

İlgili Postlar

Ebru Yaşar anne ve babalara seslendi

Ebru Yaşar anne ve babalara seslendi. Balıkesir’de muhteşem bir konsere imza atan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, sahneden anne ve babalara çağrıda bulundu. Ebru Yaşar’dan anne ve babalara öğütler ve konserin detaylar haberimizde…

Ebru Yaşar Hülya Avşar’a destek verdi.

Ebru Yaşar’dan unutulmaz konser

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz günlerde Balıkesir’de sahne aldı. Bir düğün organizasyonunda sahneye çıkan Yaşar, konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Semih Doğruer tasarımı olan son derece şık bir sahne kostümü giyen Ebru Yaşar, hem göze hem kulağa hitap etti. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, sahnede yaklaşık iki saat kaldı.

Ebru Yaşar kimdir?

Ebru Yaşar: Çocuklarınızı vatan ve millet sevgisiyle yetiştirin

Şarkıcı Ebru Yaşar, çocuklar ile birlikte sahnede şarkılar söylerken, anne ve babalara seslendi. Yaşar, çocukları vatan ve millet aşkı ile yetiştirmek gerektiğini vurgulayarak “Sizden tek ricam; çocuklarınızı vatan ve millet sevgisiyle yetiştirmeniz. Bu milletin geleceği parlak, zeki ve atik gençlere ihtiyacı var. Bunun için ilk adımları da evde anne-babaları olarak bizler atacağız.” diye konuştu.

Ebru Yaşar, geçtiğimiz günlerde bir hayranı tarafından takip edilen Hülya Avşar’a destek vermesi ile gündeme gelmişti. Yaşar, hayranlarının sahilde yürürken bir anda arkadan gelip sarılması ile büyük panik yaşayan Hülya Avşar hakkında yaptığı açıklamada “Sanatçılar ile hayranları arasındaki ilişki başka bir şeye benzemez. Sizi severler, beğenirler, var ederler. Bizler bunu biliriz. Zaten hayranına saygı göstermeyen bir sanatçı, sanatçı olarak varlığını devam ettiremez. Ancak öyle şeyler oluyor ki, kimi zaman bu ilişki hayranlık boyutunu aşıp tacize varabiliyor. Hülya Avşar, hayranlarının kendisini takip ettiğinden habersiz sahilde yürüyüşe çıkmış. Dalgın dalgın sahilde yürürken, İstanbul’dan gelen hayranları bir anda arkadan yaklaşarak ünlü sanatçıya sarılmış. Doğal olarak çok korkmuş. Bir anda çığlıklar atarak ellerinden kurtulmuş. Tabii ortalık karışmış. Mesele anlaşılmış ama Hülya Avşar uzun süre kendisine gelememiş. Daha sonra emniyete başvurmuş. Avşar’a geçmiş olsun diyorum.” şeklinde ifadelere yer vermişti. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, bu açıklamaları ile Hülya Avşar’a destek olmuş, geçmiş olsun dileklerini de iletmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler