Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Canan Hoşgör'ü uyutup parasını çalanlar her şeyi itiraf etti! İfadeler...

İlgili Postlar

Son dakika: Canan Hoşgör’ü uyutup parasını çalanlar her şeyi itiraf etti! İfadeler kan dondurdu!

Son dakika: Canan Hoşgör’ü uyutup parasını çalanlar her şeyi itiraf etti! İfadeler kan dondurdu!  Canan Hoşgör’e uyku ilacı vererek yüklü miktarda parasını çaldığı iddia edilen şahıs ifade verdi. İfadede anlattıkları kan dondurdu. Detaylar haberimizde…

Arkadaşının evinde servetini çaldıran Canan Hoşgör: Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar!

Canan Hoşgör’ün parasını çaldılar

Hamdi Alkan’ın eski eşi ünlü oyuncu Canan Hoşgör, 25 Haziran 2018 günü banka hesabında bulunan 182 bin 76 doları çekip başka bir bankaya yatırmak üzere yanına almıştı. Parası ile birlikte arkadaşı A. C.’nin evine yatıya giden Hoşgör’ün parası çalınmıştı. Hoşgör, uyku ilacı verilerek parasının çalındığını iddia ederek mahkemeye başvurmuştu.

Canan Hoşgör kimdir?

Canan Hoşgör’ün hırsızlık olayında şüpheli ifade verdi

Canan Hoşgör’ün şikayet üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, A. C., B. E. ve A. E. hakkında soruşturma başlattı. Bu kapsamda B. E. ve A. E. gözaltına alındı. B. E., A. C.’nin yanında yaklaşık 2 – 3 yıldır şoför olarak çalıştığını söyleyerek “Ayşe Hanım ‘bir evrak işim var bana yardımcı olur musun, ama bunu kimse bilmeyecek. Canan Hoşgör’ün aracında bir çanta içinden evrakı değiştireceksin’ dedi. Ben de, ‘bu işi yapamam, denetimli serbestliğim var bu iş beni aşar’ dedim. Mahalleden arkadaşım Ali E.’yi tavsiye ettim.” diye konuştu.

Canan Hoşgör’e uyku hapı verildi

B. E., Ali E’nin kuryeyle Ayşe C.’nin adresine uyku hapı yolladığını ve Ayşe C.’nin ilacı Canan Hoşgör’ün içkisine kattığını ifade ederek bulundukları mekanda haptan etkilenen Canan Hoşgör’ün kardeşiyle eve gitmesi üzerine sonuç alamadıklarını aktardı. B. E., Ayşe C.’nın isteği üzerine Ali E.’den tekrar uyku hapı daha aldığını söyleyerek “Ofise gittim. Hapı Ayşe Hanım’a verdim. O esnada Canan Hanım geldi. Ben oradan ayrıldım. Yarım saat sonra Whatsapp üzerinden mesaj atarak, ‘Canan’ın arabasının kapısı açık, arkadaşın Ali evrakı oradan alsın’ dedi. Ben kapıda bekleyen aracın resimlerini çekerek Ali’ye attım. Ali araca gitti ancak Ayşe Hanım’ın bahsettiği evrakı bulamadı. Ali de oradan ayrıldı.” dedi.

O iş tamam eve gelebilirsin

Sözlerine devam eden B. E., “Çekmeköy’deki evine çağırdı. Canan Hanım ile oraya gideceğini söyledi. Canan Hanım’ı durgun, yüzü soluk, gözlerinin etrafı morarmış, çökmüş gibi bir halde gördüm. Kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Sabah Ayşe Hanım aradı. ‘O iş tamam eve gelebilir misin’ dedi. Hırsızlık olayına karışmadım.” dedi.

Şüpheli aranıyor

Barış E. savcılıktaki sorgularının ardından “Beden bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı yağma” suçunu işledikleri iddiası ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilirken, şüpheli Ali E.’yi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer şüpheli Barış E. ise sevk edildiği suçtan tutuklandı. Diğer şüpheli A. C. hala aranıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler