Ana SayfaÜnlülerEbru Şahin'in Partneri Belli Oldu

İlgili Postlar

Ebru Şahin’in Partneri Belli Oldu

Yeni sezonda ‘Destan’ dizisinde rol alacak olan Ebru Şahin’in partneri belli oldu. İşte detaylar…

Ebru Şahin’den Duygusal Veda

Ebru Şahin, ‘Hercai’ dizisine veda etti. Üç yıldır Reyyan karakterine hayat veren oyuncu, diziden karelerini Instagram‘dan paylaşarak, duygularını dile getirdi. Şahin, “İklimi ağlamaklı, baharları kahverengi sarılı, insanı yokuşlu ama sığınaklı coğrafyalardan geçtik. Kalbimizde sızı ve sevgiye dönüşen yüz yıllık hikayeler ağırladı kulaklarımız. Bazen okuduğumuz bazen dinlediğimiz ama gerçek olduğunu bildiğimiz yaşamları paylaştı” diye yazdı ve;

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Romantik Mesajları

“Gördük ki “yumuşak sertten güçlü, su kayadan güçlü, sevgi zorbalıktan güçlüdür” diyen oyuncu, “Reyyan’ım; sen beni büyütüp bana sınırlar verdin, ben sana sınırları aşabilmen için kanat” notunu düştü. Sözlerine devam eden Şahin, “Sen bana kötülüklere tebessümle susup zamana bırakma sabrı verdin; ben sana adalet araman için dil. Şimdi hapsedildiğin o kötü kalpli devin şatosunda değil; kendi hikayendeki sarayındasın. Sana sevgiyi öğreteceğin çocuklar emanet edip gidiyorum. Cesaret verdiğin kadınlar emanet ettiğim gibi…

“Açmayı bekleyen çiçeklerine bahar olup; seni can suyuna kavuşturup öyle gidiyorum” diyen oyuncu, “İlk başladığım yerde, son kez o merdivenlere oturup geçmişin hüznü ama iç huzuruyla gidiyorum” açıklamasını yaptı. Teşekkür de eden Şahin, “Ve size; başından beri bize dayanak olmuş tüm destekçilerimize ve canım ekibime hayat boyu güzellikler, sevgi bulacağınız yollar diliyorum. Beni duyan ve anlayan herkese teşekkürler…Ovalarda at koşturan özgür kızınız” diyerek, sözlerini bitirdi.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin Ekranlara Dönüyor

Ebru Şahin “Hercai”nin ardından çok sayıda teklif almış ve sonunda Bozdağ Film‘in ATViçin çekeceği “Destan” dizisiyle anlaşmıştı. 8. yüzyılda geçen etkili bir aşk hikayesini beyazcama taşıyacak olan dizinin çekimleri ağustos ortasında başlayacak.

Ebru Şahin’in Partneri Belli Oldu

Son olarak dönem dizisi Hay Sultan’ı yöneten Emir Khalilzadeh’in çekeceği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir erdem yazıyor. Akkız’ın hikayesini anlatan dizide Ebru Şahin’in partneri Batuga karakteri için titiz bir çalışma yapıldı ve sonunda güçlü oyunculuğuyla öne çıkan Edip Tepeli de karar kılındı.

Senaryosunu okuyan herkesin çok beğendiği projede Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar da rol alacak.

Merakla beklenen dizinin cast çalışmaları sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler