Ana SayfaÜnlülerEbru Polat: Mert Fırat'ın, Hande Doğandemir'e yaptığı saygısızlık!

İlgili Postlar

Ebru Polat: Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir’e yaptığı saygısızlık!

Ebru Polat: Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir’e yaptığı saygısızlık! Ünlü şarkıcı Ebru Polat, Hande Doğandemir ile uzun süredir yaşadığı akı bitirir bitirmez İdil Fırat ile evlilik yoluna giren Mert Fırat hakkında konuştu. Polat, Mert Fırat’ın Hande Doğandemir’e yaptığının saygısızlık olduğunu ifade etti. Ebru Polat neler dedi? Detaylar haberimizde…

Ebru Polat: 7 Aydır Bekliyorum!

Ebru Polat alyans taktı

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, önceki gün Akmerkez’de basın mensuplarının objektifine yansıdı. Ünlüler camiasının bekar isimlerinden Ebru Polat’ın parmağındaki alyans dikkat çekti. Alyansı sorulan Polat, “Çok stresli günler geçiriyorum. Bir arkadaşım dedi ki senin stresini alayım. Yüzük hediye almış, ne yaparsan yap ister parmağına tak ister anahtarlık yap.” diye açıklama yaptı.

Ebru Polat Kimdir?

Mert Fırat’ın yaptığı çok yanlış saygısızlık

Konu; Mert Fırat’ın Hande Doğandemir ile yaşadığı uzun soluklu aşkı sonlandırmasının hemen ardından İdil Fırat ile aşk yaşamaya başlaması ve hızla evlilik kararı almasına gelen son günlerdeki tepkilere geldi. Son günlerin en çok konuşulan konularından olan Mert Fırat’ın evlilik kararı hakkında konuşan Ebru Polat, “Üzücü bir durum var. Mert Fırat’ın yıllardır bir ilişkisi var. İlişkinin üzerine hemen başka birisiyle evlenilmesi bir kadının gururunu çok incitiyor. İdil Fırat’a çok yüklenilmemeli, Mert Fırat’a yüklenilmeli. Mert Fırat’ın yaptığı çok yanlış saygısızlık.” dedi.

Demet Akalın tepkisinde haklı

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın da Mert Fırat’a tepki göstermişti. Konu hatırlatılınca, Ebru Polat, Akalın’ın sosyal medya üzerinden Hande Doğandemir’e sahip çıkması hakkında “Haklı, ben de bir şeyler yazmak istedim ama sonra karışmak istemedim.” diye konuştu.

Aşk evliliğini tercih ederim ama adamlar mutlaka aldatıyor

Ebru Polat, son olarak geçtiğimiz haftalarda aşk ve evlilik konusundaki açıklamaları ile gündeme gelmişti. Polat, aşk evliliği yapmayı düşündüğünü ifade ederken “Yedi aydır yüzük bekliyorum ama adamın gelesi yok. Ben de artık vazgeçeceğim. Aşk evliliğini tercih ederim ama adamlar mutlaka aldatıyor.” diye konuşmuştu.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, yaz aylarını yoğun konser maratonu ile devam ettiriyor. Polat, konuklarına unutulmaz anlar yaşatarak konserlerinde eğlenceyi doruklara çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler