Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'in hamileliği hakkında son dakika gelişmesi!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in hamileliği hakkında son dakika gelişmesi!

Ebru Gündeş’in hamileliği hakkında son dakika gelişmesi! Ebru Gündeş’in hamile olduğu ve doğumu Amerika’da yapacağı iddialarının ardından bir son dakika iddiası daha gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programında Ebru Gündeş ve hamileliği hakkında bomba gibi bir iddia daha ortaya atıldı. Ebru Gündeş hakkındaki yeni iddia ne? Detaylar haberimizde…

Ebru Gündeş Hamile Olduğu İddialarına İlk kez Cevap Verdi!

Ebru Gündeş hamile iddiası

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda Ebru Gündeş hakkında bomba gibi bir iddia gündeme gelmişti. Programın sunucularından B,rcan Bali, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in ikinci defa hamile olduğunu iddia etmişti. Ancak, Ebru Gündeş’e yakın bir kaynak “Her şeyi saklayabilirsin. Fakat hamileliği nasıl saklarsın? Yok öyle bir şey. Hamilelik saklanacak bir şey değil. Kilo aldı. Herkes onu bebek sanıyor.” şeklinde açıklama yaparak iddiaları reddetmişti. Gündeş ise, iddiaların ayyuka çıkmasının ardından “Kilo aldım. En kısa zamanda diyetisyene gideceğim. Hamilelik haberleri doğru değil.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş’in hamileliği hakkında son dakika gelişmesi!

Ünlü sunucu Bircan Bali, yine programda olay yaratacak bir iddiaya imza attı. Bali, Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddiasında ısrar ederek “Ben Ebru Gündeş gibi bir markaysam ‘hamile değilim’ demek ‘çocuğu aldıracağım’ demektir. Hamileliği sonlandıracaksındır. O yüzden ‘hamile değilim’ dersindir.” dedi ve Ebru Gündeş’in bebeğini Amerika’da aldıracağını iddia etti.

Bircan Bali kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler