teensexonline.com
Ana SayfaÜnlülerGülriz Sururi annesinin öldüğünü nasıl yıllar sonra öğrendi?

İlgili Postlar

Gülriz Sururi annesinin öldüğünü nasıl yıllar sonra öğrendi?

Gülriz Sururi annesinin öldüğünü nasıl yıllar sonra öğrendi? Merhum sanatçı Gülriz Sururi’nin vefatının ardından gündeme gelen konu yürek burktu. Sururi, annesinin öldüğünü dört yıl sonra öğrendi. Hem de çok acı bir şekilde. Merak edilen konunun detayları haberimizde…

Gülriz Sururi’ye ilginç başsağlığı ilanı

Gülriz Sururi vefat etti

Pazar günü hayatını kaybeden ve vasiyeti üzerine sessiz sedasız defnedilen usta tiyatro sanatçısı Gülriz Sururi’nin vefatının ardından, annesinin ölüm haberini nasıl aldığı gündeme geldi. Sururi’nin, annesinin vefat haberini tam dört yıl önce aldığı, hatta bunu bir kayıkçıdan öğrendiği hatırlandı.

Gülriz Sururi kimdir?

Gülriz Sururi annesinin öldüğünü neden ve nasıl yıllar sonra öğrendi?

Gülriz Sururi, bu trajik hikayeyi yıllar önce şu sözler ile anlatmıştı: 6 yaşındaydım. Anneannemle çocuk parkına gitmiştik. Orada bir Rum ahbabına rastladı. Beni gösterek ‘Suzan’ın kızı’ dedi anneannem. Annemin konusu açılınca birden Rumca konuşmaya başladılar, aralarında ‘pethane’ sözcüğü geçti. Ben bu sözcüğü aklımda tuttum. Orada Rum kayıkçılar vardı, onlara kelimenin anlamını sordum, ‘öldü demek’ dediler. Biriyle tanıştım, ‘tiyatroyu bırak’ dedi, ben onu bıraktım. Sonra 18 yaşında flört edeceğime evlendim, çünkü o zamanlar biriyle uzun boylu gezerseniz adınız çıkıyordu. Yüzük takmak, geceleri dışarı özgürce çıkabilmek için yapılmış çocukça bir evlilikti. Bir iş adamının oğluydu. 1.5 yıl sürdü evlilik. Hiç anlaşamadık, ayrıldık.

2 yaşındaydım. Muhsin Bey (Ertuğrul) babama, ‘Kızı da annesi gibi yetenekliyse getir tiyatroya başlatalım’ demiş. Aile karalar bağladı, tiyatrocu olmamı istemiyorlardı. İşin ilginci ben de istemiyordum. Ama Muhsin Bey’e ‘Hayır’ demek söz konusu değildi. Çocuk tiyatrosuna gidip gelmeye başladım. Önceleri koroda şarkı söylüyordum. Sonra, ailesi başrol oynayan kızı tiyatrodan alınca onun yerine geçtim. Başarılı oldum ve galiba alkışlar beni zehirledi. Annemi kaybettikten sonra babam, uzun yıllar matemini tuttu. Hayata döndüğünde çok çapkın bir adam oldu. ‘Evleneceğim’ dediğinde çok sevindim. Hayaller kurarken üç çocuklu bir kadınla evlendi. Onlarla aynı eve sığamadığımız için 14 yaşında anneannemin evine gitmek zorunda kaldım. Benim geleceğim sürekli tartışılıyordu. Onların aklından geçen en güzel şey, evlenmemdi.

Gülriz Sururi neden sessiz sedasız defnedildi?

Gülriz Sururi’nin sessiz sedasız bir cenaze töreni istemesinin nedeninin annesinin vefat haberini dört yıl sonra ve bu şekilde almış olması olduğu ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler