Ana SayfaÜnlülerNazan Kesal'dan Hande Erçel'e destek

İlgili Postlar

Nazan Kesal’dan Hande Erçel’e destek

Nazan Kesal’dan Hande Erçel’e destek… Usta oyuncu Nazan Kesal, Hande Erçel ile aynı projede yer aldığı için kendisini eleştiren bir sosyal medya kullanıcısına sert yanıt verdi. Kesal, verdiği yanıt ile genç oyuncu Hande Erçel’e destek verdi. Hande Erçel ile ilgili Nazan Kesal’ı kızdıran yorum neydi? Hande Erçel’e ne dediler? Nazan Kesal ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Hande Erçel’den kanser olan annesine anlamlı destek

Nazan Kesal’ı kızdıran yorum

En son, geçtiğimiz sezon final yapan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide rol alan usta oyuncu Nazan Kesal, şimdilerde TRT’nin Halka isimli dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Nazan Kesal, sosyal medyada Hande Erçel ile birlikte aynı dizide rol alacağı için yapılan bir eleştiriye sert çıktı. Kesal, ‘Ciddi anlamda yeteneksiz Hande Erçel’le oynamayı nasıl kabul edersiniz?’ yorumuna ‘Bugüne dek mükemmel ötesi oyuncularla oynadığımı kim fısıldadı kulağınıza? Size sormalıydım belki de Hande’yle oynayıp oynamayacağımı.’ şeklinde yanıt verdi.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel’le oynamayı nasıl kabul edersiniz?

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat gibi birbirinden ünlü oyuncuların rol alacağı Halka isimli yeni dizide rol almaya hazırlanan usta oyuncu Nazan Kesal, sosyal medya hesabından bir takipçisinin “Ciddi anlamda yeteneksiz Hande Erçel’le oynamayı nasıl kabul edersiniz?” sorusu ile karşı karşıya kaldı.

Nazan Kesal kimdir?

Nazan Kesal’dan Hande Erçel’e destek

Nazan Kesal, takipçisinin bu sorusuna “Bugüne kadar mükemmel ötesi oyuncularla oynadığımı kim fısıldadı kulağınıza? Size sormalıydım belki de Hande’yle oynayıp oynamayacağımı. Böyle bir cümleyi yazma cesaretini nasıl buluyorsunuz kendinizde, beğenmediniz mi? İzlemezsiniz olur biter.” şeklinde yanıt verdi ve tepkisini dile getirdi.

Yıllarını oyunculuk sektörüne adamış, yer aldığı her projede başarıya ulaşmış usta oyuncu Nazan Kesal, son olarak atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon sonunda final yaparak ekranlara veda eden sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları’nda rol almıştı. Şimdilerde, yeni dizi Halka’da rol almaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler