Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı!

Reza Zarrab ile yollarını ayırdıktan sonra yalnız olmayı tercih eden ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, meslektaşı Yaşar İpek ile aşk yaşadıklarına dair ortaya çıkan dedikodu, magazin camiasında soğuk duş etkisi yaratmıştı. Ebru Gündeş’in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı! Şimdiler de ise Ebru Gündeş ile Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw’ın görüntüsü bomba yarattı.

Ebru Gündeş İle Yaşar İpek Aşkından İlk Açıklama Geldi!…

Şimdiler de ise Ebru Gündeş ile Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw’ın görüntüsü bomba yarattı. 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan sürpriz bir şekilde boşanan Ebru Gündeş, günlerce hatta aylarca magazin gündeminden düşmemişti. 2021 Mayıs ayında evliliklerini sonlandırmışlardı. İddiaya göre Ebru Gündeş’in ayaklarını yerden kesen yeni biri var

Iraklı iş adamı Ebru Gündeş’i yakın markaja aldı!

Ebru Gündeş’i yakın markaja alan Khoshnaw, geçtiğimiz günlerde yine en ön sıradan sanatçıyı izlerken diğer hayranlarının kamerasına takılmış. Sosyal medyada keşfet’e çıkan videoda Ebru Gündeş, Sezen Aksu’nun ünlü şarkısı “Seni İstiyorum”u söylerken manalı bir jest yapıyor.

Acun Ilıcalı’dan Ebru Gündeş ve Hadise Açıklaması

Vokalistlerinin “Yalan değil artık inkar etmiyorum yeter, hatta belki seviyorum istiyorsan eğer” sözlerine karşılık olarak Khoshnaw’ın masasına doğru “Çok seviyorum çok” diye sesleniyor.
 Ebru Gündeş'in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı!
Sevgililer Günü öncesi yeni şarkısı “Sonsuza Dek”i çıkaran sanatçının “Sanki yeniden doğdum ellerinde” sözlerinin adresi Rassan Khoshnaw gibi…Lüks yaşantısı, pahalı otomobilleriyle dikkat çeken Rassan Khoshnaw, en ön sıradan sanatçıyı izlerken adeta büyülenmişti.

Tolgahan Sayışman’ın Doğum Günü Kutlaması!

Reza Zarrab ile yollarını ayırdıktan sonra yalnız olmayı tercih eden ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, meslektaşı Yaşar İpek ile aşk yaşadıklarına dair ortaya çıkan dedikodu, magazin camiasında soğuk duş etkisi yaratmıştı. Ebru Gündeş’in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı!

 Ebru Gündeş'in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı!

Khoshnaw yakın markajda ama Ebru Gündeş de ona karşı hiç boş değil. Sevgililer Günü öncesi yeni şarkısı “Sonsuza Dek”i çıkaran sanatçının “Sanki yeniden doğdum ellerinde” sözlerinin adresi Rassan Khoshnaw gibi…Lüks yaşantısı, pahalı otomobilleriyle dikkat çeken Rassan Khoshnaw, geçtiğimiz günlerde Tolgahan Sayışman’ın doğum günü kutlamasına da katılmıştı.

Ebru Gündeş Polemiğinden Sonra Hadise ‘O Ses Türkiye’ yi Bırakacakmı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler