Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş İle Yaşar İpek Aşkından İlk Açıklama Geldi!...

İlgili Postlar

Ebru Gündeş İle Yaşar İpek Aşkından İlk Açıklama Geldi!…

Reza Zarrab ile yollarını ayırdıktan sonra yalnız olmayı tercih eden ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, meslektaşı Yaşar İpek ile aşk yaşadıklarına dair ortaya çıkan dedikodu, magazin camiasında soğuk duş etkisi yarattı. Yapılan iddianın hemen ardından ilk açıklama Yaşar İpek’ den jet hızıyla geldi. İşte çarpıcı Detaylı Haberimiz…

Ebru Gündeş Ve Meryem Uzerli’ den Çiftetelli Şov…

Ebru Gündeş İle Yaşar İpek Aşkından İlk Açıklama Geldi!…

Yepyeni bir yılın ilk günlerinde bomba etkisi yaratan bir aşk iddiası ortaya atıldı. İranlı iş adamı Reza Zarrab ile tek celsede boşanan şarkıcı Ebru Gündeş ‘in şarkıcı Yaşar İpek ile gizlice birlikte olduğu iddiası ortaya çıktı.

Beğeni Ve Yorumlar Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti…

Geçtiğimiz dönemlerde sunucu Seren Serengil ile bir evlilik yapan Yaşar İpek’in, şarkıcı Ebru Gündeş’ in sosyal medya paylaşımlarına yorumlarda bulunması ve beğeni gortaya çıkan aşk iddialara neden olarak gösterilmişti.

Sadece Bilal Özcan ‘a Konuştu!…

Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan aşk iddiasında Yaşar İpek sessizliğini bozdu ve aşk dedikodusuna son noktayı koydu. Usta Gazeteci Bilal Özcan’ a içini döken ünlü şarkıcı, Ebru Gündeş iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Ebru Gündeş kimdir?

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek Cevap Verdi!…

Ebru Gündeş ile çok yakın olmadığını anlatan ünlü şarkıcı, “Söz konusu değil böyle bir şey. Ebru Gündeş’i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm, o da sahnede. Çok sevdiğim saygı duyduğum bir sanatçı arkadaşımdır” şeklinde açıkladı…

2010′ da dünya evine girdiği Reza Zarrab ile 2021′ de boşanan Ebru Gündeş’ in, bu izdivaçdan Alara isminde bir kız çocuğu var. Diğer yandan şarkıcı Yaşar İpek ise, 2018 senesinde Seren Serengil ile Fransa’ daki evliliğinden 2020′ de anlaşmalı bir şekilde ayrılmışdı.

Yaşar İpek’in Yeni Şarkısı “Yalan” Tüm Dijital Platformlarda Yayında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler