Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'e Beklenen Talep Gelmedi!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’e Beklenen Talep Gelmedi!

Son zamanlarda eşi Reza Zarrab ile  yaşadıkları ile magazin dünyasında ve sosyal medya  gündeminde olan güzel ve güçlü bir sese sahip olan şarkıcı Ebru Gündeş sahne aldığı Bakü konserinde küçük bir şok yaşadı. Neler oldu? Sevenleri Gündeş’e neden tepki gösterdi? Tüm bu merak edilenlere sizler için derlediğimiz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ebru Gündeş kimdir?

Reza Zarrab kimdir?

Koltuklar Boş Kaldı!

Ünlü ve başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, önceki gün Bakü’de konser verdi. Biletlerinin çoğunun satılmasına rağmen ünlü şarkıcının konser verdiği salon boş kaldı.

Bakü’de sahneye çıkan Ebru Gündeş’in konserinde koltuklar boş kaldı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, önceki gün Bakü’deki dostlarıyla buluştu. Konser vermek için Bakü’ye giden ünlü ve başarılı ses sanatçısı Ebru Gündeş’in biletlerinin çoğu satılmasına rağmen konserine kimse katılmadı.

Salon beklenen doluluğu veremedi.

Axsam.az’ın haberine göre, saat 20.00’de başlaması planan konser koltuklar koltukların yarısından çoğu bol kaldığı için 40 dakika gecikmeli başladı. 80 (256 TL) ile 800 (2,500 TL) manat arasındaki biletlerin neredeyse yarısında çoğu satılmayınca Ebru Gündeş, hayal kırıklığına uğradı.

Organizatörler neye uğradığını şaşırdılar!

İlerleyen dakikalarda seyircilerin gelmesini ümit eden organizatörler, şarkıcının performansını olabildiğince ertelemeye çalışsa, çabaları boşa çıktı. Salondaki boş koltukları umursamayan ünlü ve başarılı ses sanatçısı Ebru  Gündeş, şarkılarını söylemeye devam etti.Ünlü ve başarılı ses sanatçısı Gündeş bir ara şarkıcı Aygun Mahmudova ile düet yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler