Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın Evlilik Sorularından Kaçtı

İlgili Postlar

Duygu Sarışın Evlilik Sorularından Kaçtı

Duygu Sarışın, nikah masasına oturup, anne olmak istediği ancak sevgilisi Çağatay Ulusoy’un evliliğe mesafeli tutumuyla hüsrana uğradığı söylentilerine yanıt verdi. Konuyla alakalı açıklama yapan ünlü oyuncu Duygu Sarışın evlilik sorularından kaçtı. İşte Duygu Sarışın’ın o açıklamaları;

Sergiye Katıldı

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Duygu Sarışın, önceki gün Tersane İstanbul’da gerçekleşen Contemporary İstanbul’a katıldı. Sergi açan arkadaşını yalnız bırakmayan Sarışın, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Sanat Eserlerinin Her Yerinde Olacağım”

Kendisi gibi oyuncu olan Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, “Arkadaşımın bir eseri, çok zahmetli ve kıymetli. Bu ‘Bahara merhaba’ açılışı, asıl büyük organizasyon eylül ayında olacak. O zaman da görüşürüz. Ben sanat eserlerinin olduğu her yerde olacağım.” dedi.

Duygu Sarışın Evlilik Sorularından Kaçtı

Nikah masasına oturup, anne olmak isteyen oyuncunun, sevgilisinin evliliğe mesafeli tutumuyla hüsrana uğradığı iddia edilmişti. Ortaya atılan söylentiler hakkında da konuşan Sarışın, “İlişkimiz iyi gidiyor. Hiç öyle bir şey yok. Bu konulara girmeyelim lütfen.” demekle yetindi.

Ayrıca yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın’ın geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları konuşulmuştu.

Bunun üzerine Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Sarışın’ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili açıklama yapmıştı.

Çağatay Ulusoy, “Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var.” demişti.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler