Ana SayfaÜnlülerDuygu Özaslan'ın Sahanda Yumurtayla Sınavı Twitter'da TT Oldu..

İlgili Postlar

Duygu Özaslan’ın Sahanda Yumurtayla Sınavı Twitter’da TT Oldu..

Youtube’da yayınladığı videoları ile üne kavuşan Duygu Özaslan, Twitter’da yaptığı son paylaşımla Trend Topic oldu. Güzel youtuber Sahanda Yumurta’nın ismini bilemeyince birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti..Detaylar Haberimizde..

Fenomen Duygu Özaslan’ın iç çamaşırlı ev pozuna beğeni yağdı

Duygu Özaslan’ın Sahanda Yumurtayla Sınavı Twitter’da TT Oldu..

Youtube’da çektiği makyaj videolarıyla bilinen Duygu Özaslan, son paylaştığı video ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Evindeki mutfaktaki hünerlerini sergilemeye başlayan Duygu Özaslan, yaptığı sahanda yumurta açıklamasıyla Twitter’da baş köşeye yerleşiverdi..

Duygu Özaslan; “Şimdi Kırılmış Yumurta Yapacağım”

29 yaşındaki Güzel youtuber, yumurtayı tavaya kırmaya uğraşırken “Şimdi sunny side up yapacağım, bunun Türkçesi neydi ya? Kırılmış yumurta mı?” sözlerini sarf edince sosyal medya kullanınca deliye dönüverdiler.

Duygu Özaslan Kimdir?

Yüzlerde Eğlenceli Yorumlar Yapıldı!..

Ünlü youtuber Duygu Özaslan’ın bu videosuna “Biz ona halı sahada yumurta diyoruz”, “Kızım Yozgatlısın kendine gel” ve “Ödü kopuyor Türk olduğu belli olacak diye. Şu saç Türk topuzu değil de ne. Mandal tokayla. En son Hayriye teyzemde gördüm”, “Ona bilmediği bir şey söyle -Sahanda yumurta” gibi benzer eğlenceli yorumlar yapıldı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler