Ana SayfaDünyaDrake Kim Kardashian'ın Peşinde

İlgili Postlar

Drake Kim Kardashian’ın Peşinde

Eşinden boşanma sürecinde Kim Kardashian son dönemlerin en gözde isimlerinden oldu. Kim Kardashian, işlerine yoğunlaşsa da bir ünlü daha şimdiden onun peşine düştü. Drake Kim Kardashian’ın peşine düştü. İşte detaylar;

Drake ve Kanye West Arasındaki Kavga Yıllardır Sürüyor

Drake ile Kanye West arasında uzun süredir devam eden bir çekişme var. Bu ise 2018 yılına dayanıyor. Bu gerilimin sebebi de Drake’in bir şarkısının sözleri. Drake’in In My Feelings adlı şarkısında yer alan “Kiki do you love me?” (Kiki beni seviyon musun?” sözlerinin Kim Kardashian’ı ithafen yazdığı iddiaları işte bu kavganın temelini oluşturuyor.

2018’de ortaya atılan bu iddiaların ardından Kanye West, Drake’e sosyal medyadan yanıt verdi. Fakat Drake sessiz kalınca gerilim daha da arttı. Bunun üzerine West, Drake’in ortalığı karıştırmak için böylesine sessiz kaldığını savundu. Sonra da Drake’in kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. İkili arasındaki gerilim bitmek bilmedi. Drake, yakınlarda çıkan albümünde yer alan bir şarkısında “Kanye West’e gönderme yaparak “Fakat yakında günahlarımı itiraf etmeye başladığımda, o bize inanamayacak” sözlerine yer verdi. Drake, Kim Kardashian’ın adını söylemese de hayranları şarkı sözleri içinde geçen ‘yeezy’ (Kanye West’in moda markası) kelimesinden yine o bitmek bilmeyen gerilime yordu.

Karşılıklı Atışma

Dergiye konuşan ancak adını vermeyen bu kaynağın iddiasına göre, Kim Kardashian ile Kanye West’in boşanacağı kesinleştikten sonra da Drake, hiç vakit kaybetmeden Kim’e yaklaşmak için çaba göstermeye başladı. Aynı kişi “Drake, kendisine tek bir söz söylemesi durumunda Kim ile görüşmeye hazır. Bunun da kısa zamanda gerçekleşeceği konusunda kendine güveniyor” diye sürdürdü sözlerini.

Bu arada Kim Kardashian’ın ise şu sıralarda herhangi bir romantik ilişkiye hazır olmadığı belirtildi. Yıldıza yakın kaynaklar da “Kim, boşanma süreci tamamlamadan hızlıca bir ilişkiye başlama konusunra ihtiyatlı” diye konuştu.

Drake Kim Kardashian’ın Peşinde

Kim Kardashian, işlerine yoğunlaşsa da bir ünlü daha şimdiden onun peşine düştü. Heat dergisinin iddiasına göre 34 yaşındaki rap’çi Drake, Kim Kardashian ile yakınlaşmak için fırsat kolluyor. Hatta ona sürekli olarak mesajlar gönderiyor.

Heat’e konuşan bir kaynak “Drake, Kim’in Kanye’de ne bulduğunu hiçbir zaman anlayamadı” diye konuştu. Aynı kaynak, Drake’in, Kardashian için Kanye West‘in doğru kişi olmadığı görüşünü saklamadığını da belirtti.

Kim Kardashian Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler