Ana SayfaDedikoduBeren Saat'ten Nebahat Çehre Paylaşımı

İlgili Postlar

Beren Saat’ten Nebahat Çehre Paylaşımı

Beren Saat’ten Nebahat Çehre paylaşımı geldi. Beren Saat’in Nebahat Çehre paylaşımı herkesi gülümsetti. Beren Saat ne paylaştı? İşte Beren Saat’in o paylaşımı;

Seni Seviyorum Yosun Gözlüm

2014 yılında şarkıcı Kenan Doğulu ile nikah masasına oturan oyuncu Beren Saat, 37 yaşına bastığında Doğulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşinin doğum gününü kutladı.

Birlikte çekilen eski karelerini paylaşan Kenan Doğulu, romantik gönderilerine şu notu düştü: “Seni seviyorum yosun gözlüm! İyi ki doğmuşsun ve yollarımız kesişmiş. Hayat ne kadar zor olursa olsun birlikte festivale çeviririz. Güzeller güzeli ruhun hep mutlu ve huzurlu olsun. Bir dönem evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı öne sürülen ikilinin paylaşımları çok sayıda beğeni aldı.

Bir dönem ikilinin evliliklerinin üzerinde karabulutlar gezindiği iddia edilmişti. Beren Saat konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı; Aşk, evlilikten her zaman daha önemli bence. Bizim ayrılık haberimiz yüz bin kere falan yapılmıştır. Çünkü biz ayrılmıyorken de ayrılık haberi vardı, birtakım problemler yaşadığımız dönem de vardı.

Aslında ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi sürecini beraber geçirdik. Beraber müzik yapmaya başladık. İlişkimiz daha başka türlü bir yere geldi. Birbirimizi başka türlü beslediğimiz, başka bir seviyesindeyiz ilişkinin ve aşkın her neyse…”

Beren Saat’ten Eşi Kenan Doğulu’ya Şarkı…

Nebahat Çehre’ye Sürpriz

2008 yılında reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleriyle hala konuşulmaya devam eden Aşk-ı Memnu dizisinin yıldızları, yıllar geçmesine rağmen arkadaşlıklarına devam ediyor. Gerçek hayatlarında hala görüşmeye devam eden Selçuk Yöntem, Beren Saat, Nur Fettahoğlu ve Nebahat Çehre, dizinin bitmesinden bu yana bağlarını hiç koparmadı. Dün ise oyuncu Beren Saat’ten gülümseten bir paylaşım geldi.

Beren Saat’ten Nebahat Çehre Paylaşımı

Sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Nebahat Çehre‘nin yeni yaşını kutlayan Beren Saat, Aşkı Memnu dizisinin efsaneleşmiş repliklerini de paylaşmayı unutmadı. Dizide anne-kız’ı canlandıran Nebahat Çehre ve Beren Saat o yıllarda karakterleri ile çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı hayranlar tarafından çok beğenildi.

Birçok yapımda rol alan usta oyuncu Nebahat Çehre, 15 Mart 1945’de doğdu. Ünlü oyuncu, dün itibariyle 77 yaşına girdi. Birlikte aynı yapımda rol alan arkadaşları, ünlü oyuncuyu bugünde de yalnız bırakmadı.

Nebahat Çehre Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler