Ana SayfaÜnlülerHalsey: İyi ki doğdun aşkım

İlgili Postlar

Halsey: İyi ki doğdun aşkım

Anne olmak için geri sayıma başlayan şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın’ın yeni yaşını kutladı. Geçtiğimiz aylarda “Türkçe öğreniyorum” diyen Halsey, “İyi ki doğdun aşkım” ifadelerini kullandı

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Macaristan asıllı ABD’li şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın ile paylaşımlarına devam ediyor.

26 yaşındaki Halsey, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı.

İYİ Kİ DOĞDUN AŞKI

Halsey, 38 yaşına basan sevgilisinin göbeğini öptüğü kareyi Instagram’dan paylaştı. Daha önce “Türkçe öğreniyorum” diyen ünlü şarkıcı, 2 milyondan fazla beğeni alan gönderisine, “İyi ki doğdun aşkım” notunu düştü.

Halsey, geçtiğimiz günlerde hamileliğiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Ünlü şarkıcı, gebeliğiyle ilgili yapılan spekülasyonlara sitem etmişti.

Halsey, “Neden doğurganlık ve hamilelik ile ilgili spekülasyon yapıp, yargıda bulunmak normal olsun ki?” ifadelerini kullanmıştı.

Hamileliğinin planlı olduğunu belirten şarkıcı, “Bunun için çok uğraştım ama eğer başka bir şekilde de olsaydı yine çok mutlu olurdum” şeklinde konuşmuştu.

Bebeğini kucağına almak için geri sayıma başlayan şarkıcı Halsey, bu süreçteki duygu ve düşüncelerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

ABD’li şarkıcı, geçtiğimiz günlerde plajda çektirdiği fotoğraflarını yayınlamıştı.

Hamile olmanın cinsiyet algısını eşitlediğini belirten Halsey, şu ifadeleri kullanmıştı:

Şubat en kısa ay, ancak günler çok uzun sürüyor gibi geliyor. Ama aynı zamanda çok hızlı mı gidiyor? Vücudumla ilgili çok düşünüyordum. Kendinizin bu kadar çabuk değişmesini izlemek garip… Hamileliğin bana ‘kadınlık’ hakkında çok güçlü, ikili duygular vereceğini düşünmüştüm ama gerçekten cinsiyet algımı tamamen eşitledi.

Ünlü şarkıcı, “Vücuduma olan duyarlılığım beni insanlığımın çok farkına vardırdı ve hepsi bu. Olağanüstü bir şey yapıyorum. Ve bu harika. Umarım bu duygu devam eder” demişti.

Halsey, ayrıca “Çok yemek pişiriyorum, her zamankinden daha fazla uyuyorum, çok fazla kitap okuyorum. Ailemi özlüyorum. Ve sizi de… Şimdilik hoşça kalın” mesajını yazmıştı.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, geçtiğimiz aylarda hayranlarını şaşırtan bir haber vermişti.

Daha önce DNA testi yaptırdığını ve yüzde 11 Türk çıktığını söyleyen ünlü yıldız, sevgilisi Alev Aydın’dan bebek beklediğini takipçileriyle paylaşmıştı.

 

Instagram hesabından hamile pozlarını yayınlayan şarkıcı, fotoğraflarına, “Sürpriz” notunu düşüp, sevgilisini de etiketlemişti.

Aydın, Halsey’in hamileliğini ilan ettiği fotoğrafını kendi Instagram sayfasından da paylaşmıştı.

Halsey’in paylaşımları sosyal medyada da büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü şarkıcı hakkında 400 binden fazla tweet atılmıştı.

Çift, iki yıldır gözlerden uzak birliktelik yaşıyor. Halsey, yılbaşını da sevgilisiyle kutlamış ve aşkını ilan etmişti. Alev Aydın, uzun süredir ABD’de yaşıyor. Senaristlik ve yapımcılık yapan Aydın, çeşitli filmlerde de rol aldı. Alev Aydın’ın Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflardan, çocukluğunda Suudi Arabistan, New York ve Giresun’da bulunduğu anlaşılıyor.

Halsey, “Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11’lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor” mesajını Twitter hesabından paylaşmıştı.

Halsey, bir başka sosyal medya mesajında da Türkçe öğrendiğini belirtmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler