Ana SayfaDizilerDolunay Dizisi Çekilemiyor!

İlgili Postlar

Dolunay Dizisi Çekilemiyor!

Star TV’nin yeni dizilerinden birisi olan Dolunay dizisi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Özellikle dizinin geçtiğimiz akşamlarda yeni bölümü ile birlikte ekranlara gelmeye başlaması, tüm dikkatleri diziye çekerken dizinin en önemli oyuncularından olan Can Yaman, dizinin çok zor şartlar altında çekildiğini söyledi.

Dolunay Dizisi Çekim Şartları Zorluyor

Oyuncu tarafından yapılan açıklamalarda özellikle dizi setinin yakınında yer alan bir havalimanının çekimleri oldukça zorlaştırdığı ve çekimler için uçakların geçmesinin beklendiğini ifade edildi. “Çekim yaptığımız ev, uçakların geçiş bölgesinde. O ses yüzünden bir sahneyi 7 saatte çektiğimiz oldu. Bu anlamda çok zorlanıyoruz” diyen Can Yaman, tüm zorluklara rağmen çok iyi bir proje üzerinde çalıştıklarını ve şu ana kadar gelinen noktada durumdan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Dolunay dizisi özellikle geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekranlara gelirken, yayınlanan ilk bölüm izleyenlerden tam not almayı başardı. Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanan ilk bölümü ile birlikte özellikle dizi konusuna bir giriş yapılırken diziyi izleyen kişiler, dizinin farklı hikayesini oldukça sevdiğini dile getirdi. Dolunay dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının hemen ardından sosyal medya dizi geniş bir yer buldu. Yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümünde ise dizinin yaz döneminin en iyi dizilerinden birisi olacağı belirtildi.

Özel Röportaj Verdiler

Dizinin iki önemli başrol oyuncusu olan Can Yaman ve Özge Gürel geçtiğimiz günlerde dizi ile ilgili önemli bir röportaj verdi. Özellikle dizi projesi ile ilgili öncesi ve sonrasındaki gelişmeleri aktaran iki oyuncu, dizi için genel itibariyle oldukça memnun olduklarını ifade etti. Oyuncular özellikle artan sıcaklar nedeniyle zorlandıklarını belirtse de şu an için herhangi bir sorunun olmadığını ve sıcaklara rağmen iyi bir çekim süreci geçirdiklerini söyledi.

Sıcakların özellikle kadın oyuncular için çok daha zorlu olduğunu belirten Özge Gürel, makyajların sıcak nedeniyle sık sık bozulduğunu ve bu nedenle çekimlere ara vermek zorunda kaldıklarını söyledi. Oyuncular yaptıkları röportajlarda özellikle mevcut durumun dizinin geleceği adına oldukça önemli olduğunu vurgularken, şu ana kadar dizi oyuncuları arasında iyi bir uyumun yakalandığı ve bu uyum dahilinde dizinin çok daha popüler hale gelebileceği ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler