Ana SayfaDizilerAdı Efsane 2. Devre Yeni Bölümü Çok Sevildi

İlgili Postlar

Adı Efsane 2. Devre Yeni Bölümü Çok Sevildi

Kış döneminin en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan Adı Efsane yenilenen versiyonu Adı Efsane 2. Devre ile yaz döneminde de ekranlara çıktı. Özellikle dün akşam Kanal D’de yayınlanan ilk bölümü ile birlikte ekranlara yeniden merhaba diyen adı efsane 2. devlet ilk bölümüyle izleyenlerden tam not almayı başardı. Yeni bölümde özellikle Hakan ve Naz’ın başrollerde olacağı ve ikisi arasında geçecek aşk hikayesinin dizinin temel konusu olacağı öğrenildi. Yeni karakterler ile birlikte dizinin hikayesi farklı bir yöne çekilirken, özellikle diziye dahil olan Naz karakteri ilk bölümü itibariyle izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başardı.

Adı Efsane 2. Devre Yeni Bölümü Nasıl Geçti?

Dün akşam itibariyle ekranlara gelen Adı Efsane 2. Devre yeni bölüm, özellikle final oynayarak şampiyon olmayı başaran basketbol takımındaki oyuncuların seçmeleri ile başladı. Seçmelere katılan oyunculardan sadece Hakan, takıma katılmayı garantilerken arkadaşlarının elenmesi Hakan’da büyük bir üzüntü yarattı. Fakat Hakan, tüm üzüntüsüne rağmen kendi geleceği ve yaşantısı için takıma katılmaktan vazgeçmedi ve antrenmanlar için başvurusunu tamamladı. Takıma katılması ile birlikte kendi hayatında yeni bir dönem açtığını düşünen Hakan, eve geldikten sonra kendisini karşılayan annesini görerek büyük bir üzüntü yaşadı.

Annesi eve gelen haciz kararı ile ilgili olayları oğluna anlattı ve Hakan eve gelen haciz nedeniyle yeniden mutsuz bir dönem yaşayacağını anlayarak bunun üzüntüsünü yaşadı. Hakan haciz kararını babasına duyurmak için her yerde onu arasa da onu bulamadı. Daha sonrasında gelen bir haber ile birlikte babasının içki içtiğini öğrenen Hakan,onu içki nedeniyle komaya girmiş halde buldu ve acil servise götürdü. Hakan’ın babası için burada yapılan müdahaleler hayati tehlikeye aldatmasını sağlasa da özellikle babasının sağlık açısından zor durumda olması, borcun ödenmesini de zorlaştırdı. Bu arada mahalleye tekrar geri dönen ve kahvenin asıl sahibi olan Reyhan ise kahveyi satışa çıkardığını duyurdu.

Hakan Parayı Nasıl Bulacak?

Para kazanmak zorunda olan Hakan, en azından kahvenin satışını biraz daha geciktirmek için Reyhan ile görüşmek istedi. Fakat Reyhan bu isteğini kabul etmedi ve kahveyi satacağını söyledi. Hakan ise aldığı bu cevap karşısında daha da köşeye sıkıştı ve bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünmeye başladı.

Özellikle geçmişteki bir hikayenin dizide yeniden gündeme getirilmesi ile birlikte Reyhan ve Yusuf arasında yaşananlar oldukça merak uyandırdı. Dizinin sonlarına doğru öğrenilen gerçeğe göre Reyhan ve Yusuf’un birlikte olması ile birlikte Naz dünyaya geldi. Özellikle Yusuf’un başka bir kadından olan çocuğu Hakan ile Reyhan’dan olan çocuğu Naz arasında bir ilişkinin başlayacak olması ise dizede büyük bir merak uyandırdı. (Diziye dahil olan Naz karakterini Simay Barlas canlandırıyor.)

Baran Bölükbaşı ve Özgü Kaya’dan Sürpriz Düet

Adı Efsane İkinci Devre’nin yeni bölümünde sürpriz bir diyet de yapıldı. Dizinin önemli karakterlerinden olan Özgür ve Baran arasında yapılan bu diyet, yeni bölümün ardından sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşıldı.2 oyuncunun sesinin bu kadar iyi olması, aynı zamanda oyuncuların farklı bir özelliğini de ön plana çıkardı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde iki isim tarafından yapılan düet ise şöyle;

https://youtu.be/1sYTGVXM6BY

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler