Ana SayfaÜnlülerDoğum Travmasını Attı!

İlgili Postlar

Doğum Travmasını Attı!

Ekranların sevilen yüzü Derya Şen bildiğiniz üzere bildiğiniz üzere geçtiğimiz senelerde, ünlü oyuncu Ayvaz Akbacak ile dünya evine girmişti. Evlendiklerinden beri oldukça yoğun bir tempoda çalışan çift yıl dönümlerini galada kutlamışlar ve Derya Şen Akbacak yoğun temposu arasında çiftin göz bebeği olan bebeklerini dünyaya getirmişti. Doğum süreciyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Derya Şen Akbacak doğum travmasını attı.

Galada Yıl Dönümü

Derya Şen Akbakacak ve Ayvaz Akbacak çifti ekranların en sevilen isimleri arasında yer alıyor. Evlendikten sonra yoğun süreçten bir türlü çıkamayan çift, balayına dahi gitme fırsatı yaklayamamışlardı. Ancak çifte en güzel sürpriz ise yıl dönümlerinin birlikte rol aldıkları “Hayatta Olmaz” filminin galasına denk gelmesi olmuştu.

Kıbrıs’ta Sürpriz Doğum Günü

Oğullarıyla Balayı Yaptılar

Yoğun iş temposunun ardından Derya Şen Akbacak’ın hamileliği nedeniyle balayı planlarını ertelemek zorunda kalan çift, geçtiğimiz ay oğullarıyla birlikte balayına çıktı. Balayında sürpriz Derye Şen Akbacak eşi Ayvaz Akbacak‘ın doğum günü içinde bir sürpriz hazırlamıştı. Ardından geçtiğimiz gün bir kutlama yapan çift oğulları Toprak Can Akbacak’ın 1. yaş gününü Bodrum Türkbükü’nde kutladı.

Ayvaz Akbacak Kimdir?

Doğum Travmasını Attı!

Bu ay yönetmenliğini Selahattin Sancaklı’nın üstlendiği “Nasipse Olur” filminin çekimlerinde yer alan Derya Şen Akbacak, çekimlerin ardından eşi ve oğlu ile birlikte Bodrum Türkbükü’nde tatile gitti. Yoğun İstanbul temposuna 5 günlük bir mola veren çift ailesi ve dostlarıyla bir araya geldi. Tatile oğullarının da yaş günü kutlamasını yapan Derya Şen Akbacak, ““Bodrum beni her zaman rahatlatan bir şehir, geçen yıl doğumda yaşadığım doğum travmasını atlatmak için oğlumun 1. yaş gününde ailemle beraber olmak istedim. Ailem benim en büyük desteğim, yaşadığım her türlü olumsuzluğu üzerimden attım.” açıklamasında bulundu.

Derya Şen Akacak Kimdir?

Doğum Travmasını Attı!
Doğum Travmasını Attı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler