Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDoğukan Manço'dan Barış Manço hayranlarına müjdeli haber!

İlgili Postlar

Doğukan Manço’dan Barış Manço hayranlarına müjdeli haber!

DJ olarak tanınan Doğukan Manço, Emre Altuğ ile birlikte yeni bir şarkı ile geliyor. İşte detaylar.

Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, bugüne kadar babasının şarkı ve çalışmalarını çok fazla kullanmak istemese de Emre Altuğ ile birlikte hazırladıkları yeni şarkı Barış Manço’dan izler taşıyor. “Bugüne kadar prensip olarak ‘yapmam’ dediğim bir çalışma yaptım. Babamdan bir çalışma yapıyorum.” diyerek yeni projesi ile ilgili detayları paylaşan Doğukan Manço, hayranlarında ve özellikle Barış Manço sevenlerinde büyük bir beklenti yarattı.

Doğukan Manço kimleri seçti? 

Doğukan Manço beklentileri arttırdı

18. Alanya Turizm ve Sanat Festivali’ne katılan ve burada iyi bir performans sergileyen Doğukan Manço¸ 15 bin kişinin katılım gösterdiği festivalde katılımcılara harika saatler yaşattı. 1,5 saat boyunca sevilen şarkıları çalarak DJ’lik yapan Maço, daha sonrasında ise gazetecilerle bir araya geldi.

“İlk ciddi performansım”

Önceden daha küçük etkinliklerde daha az kişiye performans sergilediğini söyleyen Doğukan Manço, daha önce Alanya’daki etkinlik ile birlikte ilk profesyonel sahnesini de yaptığını söyledi. Aradan geçen yılların ardından yeniden Alanya’ya gelmenin kendisi adına büyük bir mutluluk yarattığını söyleyen Manço, çok iyi bir dönüş yaşadığını belirtti. Manço, “Esasında kariyerimin zirvesindeyim şu anda. Hayatta en çok istediğim şey üniversite şenlikleriydi. Geçen sene çok şenlik aldım ama bu sene daha fazlasını aldım” dedi.

“1 yıldır hazırlanıyorum”

Yeni albüm ve şarkı çalışmaları hakkında da bilgiler veren Doğukan Manço, 1 yıldır bomba gibi bir proje için hazırlandığını söyledi. Barış Manço’nun bir parçası üzerine çalışmalar yapan ünlü DJ, parçanın Emre Altuğ tarafından seslendirileceğini söyledi. Bu açıklamalar sonrasında hangi parça için çalışıldığı merak edilse de Doğukan Manço bu konuda bir açıklama yapmadı.

Doğukan Manço kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler