Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSelin Ciğerci'nin 'Beş Karat' Şarkısı Başarıya Doymuyor. 'Beş Karat' Spotify'de!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’nin ‘Beş Karat’ Şarkısı Başarıya Doymuyor. ‘Beş Karat’ Spotify’de!

Selin Ciğerci’nni ‘Beş Karat’ isimli şarkısı başarıya doymuyor. YouTube’de dinlenme rekorları kıran şarkı, şimdi de Spotify’de. Detaylar haberimizde…

Yeni şarkısı ‘Beş Karat’ ile rekor kıran Selin Ciğerci evleniyor mu?

Selin Ciğerci’nin hızlı yükselişi

Sosyal medya fenomenliğinden müzik dünyasına adım atan Selin Ciğerci, büyük bir çıkışa imza attı. Yayına girdiği andan itibaren yoğun ilgi ile karşılaşan Ciğerci, müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Üstelik, bu hızının önüne kimse geçemiyor. Selin Ciğerci, ‘Beş Karat’ şarkısı ile yükselişine devam ediyor.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci Spotify’de

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, YouTube’de yayınlanmaya başladığı andan itibaren dinlenmeye başlandı. Dinlenme oranları hızla yükselen Selin Ciğerci, şimdi de en çok tercih edilen müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify’de.

Selin Ciğerci yakın markajda

Şarkıcı Selin Ciğerci, ‘Beş Karat’ın tadını Çeşme’de çıkarıyor. Futbolcu sevgilisi ile Çeşme tatilinde olan ünlü şarkıcı, yorgunluk atıyor. Selin Ciğerci, tatilin tadını çıkarırken meraklı gözler de iş üstündeydi. Görüntülendiğinin farkında olmayan Selin Ciğerci, basın mensuplarının yakın markajı altındaydı. Mayolu fotoğrafları çekilip yayılan Ciğerci’nin son derece bakımlı ve şık plaj hali, görenlerden tam not aldı.

Gökhan Çıra Kimdir?

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, uzun zamandır aşk yaşadığı futbolcu sevgilisi ile Çeşme’de meraklı gözlerin yakın markajında tatil yapıyor. Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra, tatillerine geçtiğimiz Pazar günü başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler