Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay'ın ikizleri iki aylık oldu, fotoğraflarını paylaştı

İlgili Postlar

Doğa Rutkay’ın ikizleri iki aylık oldu, fotoğraflarını paylaştı

Doğa Rutkay’ın ikizleri iki aylık oldu, fotoğraflarını paylaştı… Başarılı oyuncu Doğa Rutkay’ın dünyaya getirdiği ikiz bebekleri, iki aylık oldu. Rutkay, sosyal medya hesabından ikizlerinin fotoğrafını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Doğa Rutkay’ın oğlu sünnet oldu

Doğa Rutkay’dan ikizleriyle paylaşım

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, geçtiğimiz yıllarda gazeteci yazar Kerimcan Kamal ile gerçekleştirdiği evliliğinden dünyaya getirdiği ikiz bebeklerinin fotoğrafını paylaştı. İkizleri ve eşi ile birlikte fotoğraf çektiren Rutkay, paylaşımına “Çok şükür bebeler iki aylık oldu. Ve bugün, tabiat anne de bizimle kutlama yaptı. Rüzgarı güneşe kattı ve bize şahane bir manzara bıraktı.” notunu yazdı.

Doğa Rutkay Kimdir?

İşte Doğa Rutkay’ın ikizleriyle paylaşımı

Doğa Rutlay’dan annelik paylaşımı

İkiz bebeklerini dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşayan Doğa Rutlay, duygularını sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dile getiriyor. Bu paylaşımlarından birinde, duygularını şu sözler ile ifade etmişti: Çocuk bakmak zor hele iki çocuk daha da zor” diyorlar. Hayatta ne kolay ki? Kendimi bildim bileli zor’la beraberim. Okul kazan,büyü genç kız ol, kendini koru kolla,iyi insan ol,onurunu koru,incinme,incitme… Ardından meslek seçimim. Yok “babasının kızı” diye ünlü oldu etiketleri. Kendini önce kendine ispatla sonra o yapıştırmalardan kurtul. Ayaklarının üstünde dur. Sev sevil. Düş kalk yarası beresi tedavisi… Ne kolay ki? Bunlar “iyi günün” diyorlar sonra.. İyi günüm zaten onları doğurduğum gündü! Daha mucizesi var mı? Kor mu sandılar bu zorluklar? Evvelallah her şeyin üstesinden geliriz, Allah sağlık versin güç versin. Ancak bir sıkıntım var. Evet. İtiraf etmem gerekirse… Hangisini ihmal ediyorum ya da ediyor muyum? Birini birinden daha fazla mı besledim? İlgimi en çok kime verdim bugün? Ayırım yapmadım değil mi? Falan filan….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler