Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay ikizleriyle birlikte poz verdi

İlgili Postlar

Doğa Rutkay ikizleriyle birlikte poz verdi

Doğa Rutkay ikizleriyle birlikte poz verdi. Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, geçtiğimiz haftalarda kucağına aldığı Piraye ve Rutkay Kerim ile birlikte poz verdi. Rutkay, bu pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Doğa Rutkay ve bebekleri, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Detaylar haberimizde…

Doğa Rutkay doğumunu anlattı: Paldır küldür

Doğa Rutkay ve ikizleri…

Doğal ve sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile gerçekleştirdiği evliliğinden dünyaya gelen bebeklerini geçtiğimiz haftalarda bebeklerini dünyaya getirdi. Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal çifti, ikizlerinden kız olana Piraye, erkek olana ise Rutkay Kerim ismini verdi.

Doğa Rutkay Kimdir?

Bir boşuna dolaşmalara son

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Doğa Rutkay, son olarak ikizleri ile birlikte verdiği pozu paylaştı. Bebekleri ile birlikte yürüyüşe çıkan Rutlay, bu pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncu, bu pozuna “Artık yalnız yürümüyorum. Bir başıma dolaşmalara son! Ninniler , laf anlatmalar , muhteşem sesimle şarkılar filan. Bol gürültüye alışıklar. 7,5 aylığa kadar @guldurguldur show da çalıştılar. Onlarca alkış aldılar, kılıktan kılığa girdiler. @herseybumasada’yı benimle beraber sundular. Bu bebeler insanlara ve bol gürültüye alışık.” şeklinde bir not düştü.

İşte Doğa Rutkay ve ikizleri

Doğa Rutkay, geçtiğimiz günlerde ikizlerini nasıl dünyaya getirdiği anlatmıştı. Rutkay, “Biricik hocam ve olağanüstü doğum ekibim… Kulağıma Chopen çalan, elimi tutan, başımı okşayan melek insanlar. Paldır küldür doğurdum ama baya rahatlatıcı ve unutulmazdı. Her birinize tek tek teşekkür ederim.” şeklinde ifadeler kullandı. Rutkay, doğumu ile ilgili hocasından da dinlenecek birçok şeyin olduğunu ifade ederek, hocasının şu ifadelerine de yer verdi: Kızımın düğün akşamı, gebeliğinin başından beri emek verdiğim Doğa ve Kerim Can çiftinin ikiz bebeklerinin doğumu başladı. Doğa telefonda samimi bir şekilde doğuma hangi hekimin geleceğini sordu. Doğum hekimliğinin böyle sınavları vardır, hekim arkadaşlarım çok iyi bilir ve benzer durumları yaşarlar. Ben 20 yıldır bu sınavlardan geçiyorum. Durumu kızıma anlattım, büyük bir olgunlukla karşıladı hızlıca hastaneye gidip Doğa’nın ikizlerini doğurttum. Doğa’nın mutluluğu sonrası düğüne tekrar yetişme telaşı… Huzur, yorgunluk ve heyecanın birlikteliği belki de bu mesleğin en güzel kazanımı. Nazik ve dürüst bu güzel çift benden ve ailemden gelen bu özveriyi sonuna kadar hak etti. İkizler sağlıkla büyüsünler, ben de ömrüm yettiğince onların çocuklarını doğurtma şansını yakalıyım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler