Ana SayfaDedikoduDoğa Rutkay hamile mi?

İlgili Postlar

Doğa Rutkay hamile mi?

Son zamanlarda aldığı fazla kilolar ile dikkat çeken Doğa Rutkay, muhabirlerin “Hamile misiniz?” sorusuna kafa karıştıran bir yanıt verdi. Rutkay, hamilelik sorusuna “Belki biraz ileride hayırlı haberler veririz” şeklinde yanıt vererek “Gerçekten hamile mi?” sorularına neden oldu. İşte detaylar…

Ünlü tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay, bir süredir birlikte olduğu gazeteci Kerimcan Kamal ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile mutlu evliliklerini gözler önünde tutan Rutkay, önceki gün yaptığı paylaşım ile hamilelik konusunu gündeme getirdi.

Fazla kiloları “Hamile mi?” dedirtti

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta neredeyse hiç olmadığı kadar kilo aldığı dikkat çeken Doğa Rutkay’ın, takipçileri hamile olduğunu düşünmeye başlamıştı.

Muhabirler direkt sordu

Doğa Rutkay’ın takipçileri sosyal medyada hamile olup olmadığını sorarken, basın mensupları merak edilen bu soruyu eşi Kerimcan Kamal ile birlikte önceki akşam Deliha 2 filminin galasına katılan Doğa Rutkay’a sordu.

Doğa Rutkay hamile mi?

Doğa Rutkay, hamilelik sorusuna “Fazla kilo diyelim arkadaşlar, belki biraz ileride hayırlı haberler veririz” diye yanıt verdi ve hamilelik iddialarını güçlendirdi.

Hayranları bebek müjdesi bekliyor

Neşeli ve sevecen tavırları, başarılı oyunculuk performansı ve hayat enerjisi ile dikkat çeken ünlü tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay, 2014 yılında uzun zamandır birlikte olduğu gazeteci Kerimcan Kamal yaşadığı aşkı evlilikle taçlandırmıştı. Mutlulukları ile dikkat çeken çiftin hayranları, bebek müjdesi bekliyor.

Doğa Rutkay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler