Ana SayfaDedikoduAlişan, Buse Varol ile yıldırım nikahı kıyıyor!

İlgili Postlar

Alişan, Buse Varol ile yıldırım nikahı kıyıyor!

Dostlar Mahallesi dizisinde tanışan ve set aşkı yaşamaya başlayan Alişan ve Buse Varol’dan müjdeli haber! Ece Erken, canlı yayında Alişan ve Buse Varol’un, yıldırım nikahı ile evlenmeye karar verdiğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Ece Erken bombayı patlattı: Alişan ve Buse Varol yıldırım nikahıyla evleniyor

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk yapan Ece Erken, bombayı patlattı. Alişan ve Buse Varol’un söz, nişan gibi teferruatları es geçip direkt oaraak yıldırım nikahı kıyarak evleneceklerini açıklayan Ece Erken, “Alişan ve Buse nişan, düğün, söz yapmadan direkt nikah kıyacaklar” diye konuştu.

Dostlar Mahallesi’nden aşkla ayrıldılar

Alişan ve Buse Varol çifti, kısa bir süre önce yayınlanan ve reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca yayından kaldırılan Dostlar Mahallesi isimli dizide tanışmışlardı. Birbirlerini beğenen çift, kısa sürede aşk yaşamaya başlamışlardı.

Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile düğüne az bir zaman kala ayrılan Alişan ve ünlü oyuncu Buse Varol, evlilik yolunda hızlı adımlar ile ilerledi. Daha önceden de yakın arkadaşı ile ilgili bir açıklama yapan Ece Erken, eski nişanlısı Eda Erol’un nişanlılık süresince beş defa yüzük çıkardığını açıklamıştı.

Alişan, Buse Varol ile yıldırım nikahı kıyacak

Alişan, Buse Varol’u ailesi ile tanıştırmış ve evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Şimdi, yıldırım nikahı ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Alişan kimdir?

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler