Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay "Çocuktan Al Haberi " Başlıyor!

İlgili Postlar

Doğa Rutkay “Çocuktan Al Haberi ” Başlıyor!

Çocuktan Al Haberi programı Doğa Rutkay ‘ın sunumu ile 3 Ekim itibari ile Show TV’de başlıyor. Her cumartesi ve pazar günü saat 17’de ekranlara gelecek olan programda çocuklar kendilerine sorulan sorulara kendilerince yanıtlar verecekler. Çocuktan Al Haberi formatı ilk olarak 1998 yılında Berna Laçin’in sunumuyla yayınlanmıştı. Bergüzer Korel, Açelya Akkoyun ve Evrim Akın’ın da bir dönem sunduğu Çocuktan Al Haberi programı bu kez Doğa Rutkay’ın sunumuyla ekranlara dönüyor.

Doğa Rutkay Kimdir?

Mutluluk Verici Bir Deneyim

Doğa Rutkay verdiği bir röportajda Çocuktan Al Haberi programını kabul etmesini sağlayan kriterleri şu şekilde açıkladı;

“Elbette çocuklar! Sonra da bu şahane formatın bir parçası olmak fikri, kendimi bildim bileli televizyonda olmayı; bir programın sorumluluğunu almayı çok seviyorum. İnsanlarla sohbet etmek izleyiciye aktarmak çok sevdiğim mesleklerimden bir tanesi! Şimdi bunu çocuklarla yapmak benim için mutluluk verici bir deneyim olacak.”

Hayatının anne olduktan sonraki değişiminden bahseden Rutkay şu ifadeleri kullandı;

“Artık hayatım sanki iki tane kafam varmış gibi geçiyor. Daha sabırsız, daha aceleci olan kişiliğim son derece sakinledi ve acele etmeden önce düşünecek uzun uzun zamanlar yarattım kendime. Sanıyorum esneyen zaman kavramı anneliğimin en güzel hediyelerinden biri oldu bana.

Kendimi bildim bileli çalışkan, ayakları yere basan kolay yılmayan mücadeleci bir kadındım… Anne olduktan sonraysa; kendimi yeniden keşfettim. Her şey ‘daha da fazla’ oldu sanki. Uykusuzluğa, açlığa, yorgunluğa olan dayanma gücüm beni şaşkına çevirdi. İki evladımı da sonsuz bir sabır ve şefkatle büyütebileceğimi ve bunları yaşarken de bu kadar kendimle iyi geçinebileceğimi tahmin etmiyordum.”

Doğa Rutkay’ın Babası Hakkındaki Açıklaması Olay Oldu..

Doğa Rutkay: İyi Niyetli Bir Çocuktum

Röportaj sırasında Doğa Rutkay’a sorulan nasıl bir çocuktunuz sorusuna Rutkay;

“Benim çocukluğumda nasıl biri olduğuma dair fikirler ikiye ayrılıyor. Kimi büyüklerim çok yaramaz olduğumu söylerken kimileri de çok uslu bir çocuk olduğumu söyler. İnanın ben de tam sonuca ulaşamadım:) Ancak şundan eminim; sevgi dolu, çok neşeli ve iyi niyetli bir çocuktum. Düşene gülmeyip yerden kaldıran, büyüklerini görünce kendine çeki düzen veren, kurallara uyan ama hep özgürlüğünün peşinde olan ve muhteşem bir hayal dünyasına sahiptim. Küçük Doğa şimdikine hâlâ çok benziyor. Sadece boyum, kilom ve aklım uzadı” cümleleri ile yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler