Ana SayfaÜnlülerBomba İtiraf: "Arkadaşım Arabada Tecavüz Etmeye Kalkıştı"

İlgili Postlar

Bomba İtiraf: “Arkadaşım Arabada Tecavüz Etmeye Kalkıştı”

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ı Öldürmeyi Planlayan çocuklarının annesi Yağmur Sarnıç, dün gece katıldığı bir programda, henüz ergen olmadan önce yakın bir arkadaşının kendisine tecavüz etmeye çalıştığını itiraf etti. Öne sürdüğü iddia ile herkesi şoka sokan korkunç olayın Detayları Haberimizde..

Emre Aşık’ı Öldürmeyi Planlayan Eşi İddiasıyla Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı..

Bomba İtiraf: “Arkadaşım Arabada Tecavüz Etmeye Kalkıştı”

Haftalardır boşanma arifesinde olduğu çocuklarının babası futbolcu Emre Aşık’ı katletmek istediği yönündeki iddialarla gündemden eksik olmayan Yağmur Sarnıç, dün gece Uçankuş ekranlarında yayınlanan Canlı Masa programının konuğu idi. Yağmur Sarnıç: “Arkadaşım Arabada Tecavüz Etmeye Kalkıştı” dedi..

Yağmur Sarnıç: “Tecavüz Edip Belkide Öldürecekti!..”

Geçmiş yaşamı hakkında da samimi itiraflar da yapan Yağmur Sarnıç “Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı. Ben orada kendimi koruyamasaydım, bana tecavüz edip belki de daha sonra öldürüp gömecekti. Hayır evli değildim o zamanlar. Daha reşit bile değildim bu olayı yaşadığımda. İnsan kendini korumalı” ifadeleriyşe şoke etti..

“İnsan Yiyen Bir Domuzla Depoya Kapatıp Öldürtecekti”

Yağmur Sarnıç’ın hapishane firarisi Erdi Sungur’la boşanma arifesinde olduğu evlatlarının babası olan Emre Aşık’ı öldürtmek maksadıyla plan yaptığı öne sürülmüştü.. Söylemezsem Olmaz adlı magazin programına konuk katılan Erdi Sungur, “Yağmur, Emre’yi insanı kemikleriyle yiyen bir domuzla aynı depoya kapatıp öldürtecekti” demişti. Yağmur Sarnıç ise aleyhindeki bütün bu iddiaları reddederek Erdi Sungur’un kendisine saplantılı bir vaziyette aşık olduğunu dile getirdi..

Yağmur Sarnıç Emre Aşık
Yağmur Sarnıç Emre Aşık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler