Ana SayfaÜnlülerDizi Dizi Gezen Güzel Oyuncu Kim?

İlgili Postlar

Dizi Dizi Gezen Güzel Oyuncu Kim?

Dizilerde rolleri biten veya konuk oyuncu olarak kısa bir süre rol alan ünlü isimler, bazen bir sezonda bir kaç dizide birden yer alabiliyorlar.

Ebru Şahin kimdir?

İstanbullu Gelin’den Yasak Elma’ya gitmişti, şimdi yeni dizisiyle geliyor…

Bu isimlerden bir tanesi de Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakteriyle dikkat çeken Ebru Şahin oldu.

Şahin, Burcu’nun dizide Osman’ı nikah masasında bırakıp gitmesinden sonra Amerika’ya yerleşme kararı almıştı. Defne Samyeli’nin oynadığı annesi Siren ile birlikte Amerika’ya gitmişti. Garip’in kızıydı.

Yeni sezonda ise Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisiyle ortaya çıktı. Alihan’ın ortağı olduğu havacılık şirketine gayet iyi eğitimli, kibar, güler yüzlü, sıcakkanlı Pilot Hira olarak geldi, psikopat bir kadına dönüşüp gitti! Alihan’a aşık oldu, onun Zeynep’e olan aşkını kıskandı ve kısa süreli bir ilişki sonrasında Alihan’a saplantılı derecede hisler beslediği ortaya çıktı, uçağı kaçırdı, Alihan’ı bayılttı, az kalsın uçağı düşürüyordu, neyse ki Alihan kendine geldi, Hira’yı etkisiz hale getirip uçağı kurtardı. Böylece Hira da hapse girdi. Dolayısıyla Ebru Şahin’in rolü de bitti.

Ebru Şahin’in Yasak Elma’ya geldiğini duyan izleyiciler, rolünün de uzun olacağını ve bir süre Zeynep ve Alihan’ın arasına gireceğini düşünmüştü. Ancak bir kaç bölümde Hira karakteri ortadan yok oldu.

Hercai isimli diziyle ekrana dönecek!

Ağlama Anne ve Şahin Tepesi gibi reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan dizilerin gözünün yaşına bakmayan ATV, diğer yandan Hercai isimli iddialı bir projeyi izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. 15 Ocak’ta Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine başlanacak olan dizinin oyuncuları da belli oldu. Merakla beklenen dizinin kadın başrolü olan Reyyan karakterini ise Ebru Şahin’in canlandıracağı öğrenildi.

Ebru Şahin bu kez Atv’nin bir dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Uzun süredir hazırlıkları devam eden ve Mardin Midyat hattında çekilecek olan Hercai isimli diziyle ekrana dönecek. 15 Ocak’ta çekimleri başlayacak olan dizideki Reyyan karakterini oynayacak. İntikamla doğan güçlü bir aşkın etkileyici hikâyesini anlatan dizide Reyyan’ın partneri Miran rolü için ise görüşmeler sürüyor.

Dizide ayrıca, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası da yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler