Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül: Hayatımda Hiç Sevilmedim!

İlgili Postlar

Seda Akgül: Hayatımda Hiç Sevilmedim!

Zaman zaman yaptığı yorumlar ve paylaşımlarla adından söz ettiren sunucu Seda Akgül sosyal medya hesabı üzerinden içini döktü.

Seda Akgül Kimdir?

Seda Akgül’den, özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklama…

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı programıyla ekrana gelen güzel ve başarılı sunucu-spiker Seda Akgül, hayatı hakkında sosyal medya üzerinden duygusal bir açıklama yaptı.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşulan ünlü sunucu Seda Akgül Seda Akgül, bu kez Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile adeta içini döktü. Uzun bir açıklamada bulunan ünlü sunucu Seda Akgül, samimi itiraflarda bulundu.

Sosyal medyadaki paylaşımları ve çıkışlarıyla dikkat çeken sunucu Seda Akgül, “Hayatımda hiç sevilmedim” dedi

Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşulan sunucu Seda Akgül, bu kez Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla içini döktü. Uzun uzun yazan Akgül, samimi itiraflarda bulundu.

“Hayatımda gerçek anlamda hiç sevilmedim” diye sözlerine başlayan sunucu, açıklamalarına şöyle devam etti:

Seda Akgül ” Ben Çok Mutluyum”

“Hiç hamile kalmadım…”

“Hiç hamile kalmadım, hiç anlaşılmadım, iş hayatımda hep özverili oldukça kaybettim. Tırnaklarımla çabalamadan, hiçbir kısmet kucağıma düşmedi. Son 20 yıldır ailemden ayrı şehirde yaşıyorum çünkü acılarına uzak olmak istiyorum. Normal mi? İşin kötüsü, mesleğim icabı 20 yıldır hissettiklerimi söyleyemedim ya da hissetmediklerimi defalarca söylemek zorunda kaldım.. Gerçi “zayıf cins” olarak algılanan kadınlardan beklenenin fazlasını yaptım.. Sonuç: 0 Adalet duygum artık sarsıldı… Bence yaşamaya değer tek şey oydu.

Özgüveni olmayan, yüzeysel insanların yaptığı boş sohbetler. Berbat espri anlayışı, 10 saniyede adam harcama, pahalı yerlerde hava atmak için lüks araba kiralayan gerzekler, kredi ile marka çanta alan çatlak kızlar… Ahhh ahhh”

İşte o açıklama;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler