Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'un yayın tarihi belli oldu mu ?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’un yayın tarihi belli oldu mu ?

Çarşamba akşamları TRT’nin sevilen dizisi sezona başlamamış olması izleyiciyi meraklandırıyor.Peki Diriliş Ertuğrul’un yayın tarihi belli oldu mu ?

Açıklama geldi!

Çoğu dizinin yeni sezona başlamasına rağmen reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’dan hala bir tanıtım dahi gelmemesi dikkat çekiyor.

121.Bölüm de sezon finali yapan dizi,122.bölümü yayınlanması beklerken dizinin yeni sezonuyla ilgili açıklama bekleniyordu.Yayın tarihi yok ancak hazırlıkların sürdüğü ifade edildi.

Dizinin setinin Beykoz Kundura Fabrikası’nda çıkan yangında hasar görmesi sonucuyla çekimlerin aksadığı düşünülüyor.

Yeni Oyuncu Şok’u!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit krizi… Ekrana gelmesine sayılı günler kala heyecanının doruklarda yaşandığı Diriliş Ertuğrul dizisinde neler oluyor? Burak Özçivit’in de oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyulan dizide, kriz mi yaşanıyor? Diriliş Ertuğrul dizisi izleyicileri bu haberi dikkatle okumalı. İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit krizi
dirilis-ertugrul

Yapımcı’dan Şaşırtan Açıklama?

Diriliş Ertuğrul’un yapım ekibi,yeni sezonda hangi yolu takip edeceğini sosyal medya hesabından duyurdu.İşte,beklenen açıklama;

“Diriliş Ertuğrul” dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. “Diriliş Ertuğrul” daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle
izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın çoğu bölgesinde 65’ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da “Diriliş Ertuğrul” konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”

Dizi’nin Finalin de Ne oldu ?

Noyan,Ertuğrul Bey’i elinden kaçırdı.İntikam için tez Alongaya’ya haberi hemen verdi.Lakin Alongaya’ya haber gelmeden Osman’ı öldürmeye çalışıyordu.Lakin Osman ölmeyecek çünkü yaptığı hain planlar yerini bulmayacak.Sultan Gıyaseddin Günalp’i Konya’ya çağırıyordu.Sebebi ise Moğol belaya karşı tedbir almak.Fakat Günalp Konya’ya gideceği sıra Eynece ve Karamış tarafubdab hain bir pusuya yatırılacak.Alongaya’nın Günalp’e bakışı her şeyi açıklıyor.

Ertuğrul şu sözleri söyleyerek yeni sezon için savaş sinyallerini verdi.

“Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah’ın adaletini yayana dek durmayacağız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler