Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit krizi

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit krizi

Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit krizi… Ekrana gelmesine sayılı günler kala heyecanının doruklarda yaşandığı Diriliş Ertuğrul dizisinde neler oluyor? Burak Özçivit’in de oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyulan dizide, kriz mi yaşanıyor? Diriliş Ertuğrul dizisi izleyicileri bu haberi dikkatle okumalı. İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yapımcısından Açıklama!

Diriliş Ertuğrul dizisinde neler oluyor?

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Önümüzdeki günlerde yeni sezonu ile ekrana gelmesi beklenen dizide, oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyulan Burak Özçivit krizi mi yaşanıyor? Konuyu, Mesut Yar kaleme aldı. İşte Mesut Yar’ın çok ses getirecek o yazısı:

Burak Özçivit Ekranlara Geri Dönüyor!

“Diriliş Ertuğrul” (TRT 1) dizisinde Burak Özçivit muamması yaşanıyormuş. Haberi sevgili ağabeyim Sina Koloğlu verdi… Ben ise net olarak duyduklarımı şuraya not düşeyim.

Öncelikle “Diriliş Ertuğrul” isim değiştirmeden ocak ayına kadar kesintisiz devam edecek. Yani “Diriliş Osman Gazi” meselesi ocaktan önce gündemde değil.

Burak Özçivit kimdir?

Ya ocak ayına da yetişmezse! O zaman da B şıkkı devreye giriyor. Dizi sezonu “Diriliş Ertuğrul”un son nefesine kadar götürüp gelecek sene Osman Gazi faslına bağlayacak…

Yani eylül sonu itibarıyla Burak Özçivit ile kavuşma hayalimiz bir parça beklemede. Yaşlanmış bir Engin Altan Düzyatan izleyeceğiz, bu kadarı kesin!

Diriliş Ertuğrul dizisinden flaş açıklama

TRT1 ekranların iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili tüm gelişmeler merakla takip edilirken, yapım ekibi yeni sezonda nasıl bir yol izleneceğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Dizi ekibi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ” ‘Kamuoyu Duyurusu! Diriliş Ertuğrul’ dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. “Diriliş Ertuğrul” daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65’ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ‘Diriliş Ertuğrul’ konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Diriliş Ertuğrul’un Yeni Sezon Bölümleri Ne Zaman Ekranda Yer Alacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler