Ana SayfaDizilerSöz dizisine sürpriz oyuncu! Güzel oyuncu Söz dizisine katıldı

İlgili Postlar

Söz dizisine sürpriz oyuncu! Güzel oyuncu Söz dizisine katıldı

Söz dizisine sürpriz oyuncu! Ekranların fenomen dizisi Söz, oyuncu kadrosuna yeni isimler katarsak yeni sezonda fırtınalar estireceğinin sinyallerini veriyor. Söz dizisine, başarı ve güzelliği ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden biri dahil oluyor. Söz dizisine sürpriz oyuncu olarak kim katılıyor? O isim haberimizde…

Söz Dizisi 53. Bölüm Fragmanı! Büyük Hesaplaşma…

Söz dizisine sürpriz oyuncu

STAR TV ekranlarının sevilen dizisi Söz, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümü ile yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Etkileyici hikayesi ve birbirinden başarılı oyuncuları ile dikkat çeken Söz dizisi, oyuncu kadrosunu zenginleştirme yoluna giderek başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz dizisinin yeni karakteri kim?

Söz dizisine güzelliği ve başarılı performansı ile kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Mine Çayıroğlu katılıyor. Mine Çayıroğlu, bundan sonra Söz dizisinde rol alacak. Çayıroğlu, dizide Nisan karakterine hayat verecek. Nisan, Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren bazı terör örgütlerinin gizli liderinin zengin kızı olarak yer alacak. Söz dizisi, Nisan karakterinin oyuncu kadrosuna katılması ile birlikte heyecanlı anlara sahne olmaya devam edecek.

Mine Çayıroğlu kimdir?

Söz dizisine sürpriz oyuncu
Söz dizisine sürpriz oyuncu

Söz dizisi, Türk askerinin vatan düşmanlarına karşı verdiği çetin mücadeleyi heyecanlı sahneleri ile izleyiciye sunuyor. Söz, her Pazartesi olduğu gibi 1 Ekim Pazartesi günü de yeni bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Üstelik, bu haftadan itibaren Mine Çayıroğlu ile birlikte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler