Ana SayfaÜnlülerDiriliş Ertuğrul'un Almıla Hatun imaj değiştirdi

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’un Almıla Hatun imaj değiştirdi

Diriliş Ertuğrul dizisinde Almıla Hatun karakteriyle tanınan Gönül Nagiyeva imajını değiştirdi. İşte oyuncunun yeni stili.

Türkiye’de büyük bir beğeni toplayan Diriliş Ertuğrul dizisi, oyuncularıyla da yakından takip ediliyor. Her biri farklı bir tarihi kişiliği canlandıran oyuncular, dönem kıyafetleriyle oldukça dikkat çekerken dizi oyuncularından Gönül Nagiyeva, yeni stiliyle görenlerde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Diriliş Ertuğrul giderek can kaybediyor!

Almıla Hatun imajı çok değişti!

Almıla Hatun karakteriyle özleşmiş olan Gönül Nagiyeva, yeni imajında kısa ve sarıya boyattığı saçlarıyla dikkat çekti. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile kısa süre içerisinde sosyal medyada da dikkat çeken ünlü isim, hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Dizi için saçını kazıtmıştı

Diriliş Ertuğrul dizin için saçlarını kazıtan oyuncu, 116’ncı bölüm itibari ile diziye girmişti. Dizide Noyan’ın kız kardeşini Almıla Hatun rolünü oynayan Nagiyeva, dizide rol aldığı dönemde de yine gündemde yer almıştı. Oyuncunun rolü için böylesine büyük değişimlere girmesi takipçileri tarafından da takdir toplamıştı. Oyuncunun yeni imajı ise şöyle;

Gönül Nagiyeva kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler