Ana SayfaÜnlülerDiriliş Ertuğrul reytinglerde can kaybediyor

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul reytinglerde can kaybediyor

Bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamayan Diriliş Ertuğrul reytinglerde giderek can kaybediyor. İşte diziyle ilgili son gelişmeler.

Türkiye’nin en önemli tarih dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul, son sezonda reytinglerde gerilerde kalmaya başladı. Önceki sezonlarda da ekranlarda olmasına karşın bu avantajını kullanamayan dizi, bu yıl yeni yayına başlayan rakiplerine karşı giderek geride kalıyor.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu hayatını kaybetti!

Sen Anlat Karadeniz’i geçemiyor

Yayınlandığı gecelerde en yüksek izlenme oranını almasına rağmen son dönemlerde bu konuda beklentileri karşılamayan Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz karşısında tutunamıyor. Konuyla ilgili önemli bir değerlendirme Mesut Yar’dan gelirken, durumu köşesine taşıyan Mesut Yar, “Reytinglere bakalım mı? Bir önceki haftadan geçtiğimiz haftaya kadar hangi dizi reyting kaybetmiş, dizi zirvesinde neler değişmiş? “Diriliş Ertuğrul” (TRT 1) toplam izleyici grubunda zirveden vazgeçti gibi. Bu grupta haftalardır “Sen Anlat Karadeniz” (atv) zirvedeydi. Dedi.

Diriliş Ertuğrul final yapar mı?

Önümüzdeki dönemlerde final yapacağı kesinleşen Diriliş Ertuğrul’un sezon mu yoksa tüm zamanların finalini mi yapacağı bilinmiyor. Öyle ki geçtiğimiz günlerde Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından yapılan açıklamalarda da final konusunda bir belirsizlik olduğu ifade edilmişti. Bozdağ,  ‘Diriliş Ertuğrul’un bu sezon final yapacağı yönündeki iddialar hakkında, “Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman’a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman’ı yapmak. Ertuğrul’dan sonra Osmangazi’nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Yazın coğrafi geziler yapacağız, bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul’dan daha büyük bir proje ‘Diriliş Osman’ doğacak. Dizinin finali Bilecik’te olabilir bilmiyorum, ama belki ‘Diriliş Osman’ veya ‘Ertuğrul’un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz” demişti.

Yapılan bu açıklamalar sonrasında dizinin planlamada daha yolun çok başında olduğu görülse de reytingler nedeniyle Diriliş Ertuğrul’un yayından kaldırılması da konuşulanlar arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler