Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'un 131. Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’un 131. Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

Uzun soluklu bir dizi Diriliş Ertuğrul, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 131. Yeni Bölüm’de Diriliş Ertuğrul’da izleyenleri neler bekliyor? TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, 9 Ocak Çarşamba günü yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşamayan dizilerdendi. Özel kanalların dizilerinin yeni bölümlerini beklettiği bu günlerde izleyiciler TRT1’in dizileriyle ekranda vakit geçirmekteydi. Ancak Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü dün akşam ekrana gelmedi. Diriliş Ertuğrul, neden ekranlara gelmedi, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Dizi tutkunlarının en çok merak ettiği sorulardan birisi; Diriliş Ertuğrul 131. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Çarşamba akşamı yani 16 Ocak akşamı dizinin yeni bölümünün izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul, yeni bölümünde neler yaşanacak?

TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan yeni sezonda Hande Soral, İlker Aksum ve Öykü Çelik gibi başarılı oyuncuları da bünyesine katan Diriliş Ertuğrul’un 131. yeni bölümünde yine sular durulmayacak. Dragos’un hain planlarını ortaya çıkarmak isteyen Ertuğrul Bey herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak. Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru, İlker Aksum ve Öykü Çelik’in başrollerde oynadığı dizinin 131. yeni bölümü ise 16 Ocak Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz gün ekranlara yeni bölümüyle gelemeyen dizi Diriliş Ertuğrul’un 130. bölümünde neler yaşandığını kısaca hatırlayalım; İlbilge kalede tutsak ama kimseye boyun eğmiyor. Artuk Bey de sandık yüzünden işkence görüyor. Artuk Bey’i kaçıranlar Moğollardan alınan sandıkta ne olduğunu soruyorlar. Artuk Bey uğradığı tüm zulümlere konuşmayarak direniyor. İşkencede o kadar ileri gidiliyor ki sözlerine mil bile çekiliyor.

Sırma öfkeyle harekete geçiyor

Sırma da İlbilge’nin kaçırıldığını öğreniyor. Ayrıca ağabeyinin zindana atıldığı bilgisini de alıyor. Alpleri ile yola çıkarak hana gidiyor. Hana giren Sırma Ertuğrul’u soruyor. Selcan onu sakinleştirmeye çalışıyor. Sırma durumu anlatarak sakin olamayacağını söylüyor. Selcan, Dragos konusunda Sırma’yı uyarıyor ama Sırma’nın kafasında bambaşka bir senaryo var. Selcan onu sakinleştirse de Sırma Emir Bahattin ile İlbilge’nin izdivacından haber vererek Selcan’ı tehdit ediyor. TRT1 ekranlarında 131. Yeni Bölüm’ü ile  Diriliş Ertuğrul 16 Ocak Çarşamba akşamı sevenleriyle olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler