Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'u Tahtından Eden Şok Gelişme!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’u Tahtından Eden Şok Gelişme!

Diriliş Ertuğrul, TRT 1 ekranlarında çarşamba akşamlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve en çok izlenen diziler arasında yer alıyordu. Yaklaşık 4 sezondur, çarşamba günlerinin reytinglerindeki birinci sırayı hiçbir yapıma kaptırmayan fenomen dizi, geçtiğimiz gün yayınlanan 105.bölümüyle, zirvedeki tahtından indi.

Diriliş Ertuğrul'u Tahtından Eden Sok Gelişme!

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Diriliş Ertuğrul’u Tahtından Etti!

TRT1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, 7 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 105. Bölümüyle, 4 sezondur ilk kez reytinglerinde gerileme yaşayarak tahtını “Sen Anlat Karadeniz” dizisine bıraktı.

Diriliş Ertuğrul'u Tahtından Eden Sok Gelişme!

24 Ocak Çarşamba akşamı, ilk bölümüyle ATV’de yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisi, kadına şiddet içerikli konusuyla büyük eleştiriler almasına rağmen iddialı bir başlangıç yaptı. 24 ocaktan beri izleyici oranında yükselişe geçen Sen Anlat Karadeniz dizisi, 7 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 3.bölümüyle, reytinglerde birinci sıraya yükselerek Diriliş Ertuğrul’u geçti.

Sen Anlat Karadeniz’in Özet Bölümü de Zirvelerde Yer Aldı!

Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizi filmi Diriliş Ertuğrul, yıllardır çarşamba günü reytinglerini elden bırakmıyordu. Fakat geçtiğimiz Çarşamba günü değişen dengelerle ilk kez zirveden indi. 7 Şubat 2018 tarihli reyting sonuçlarına göre totalde; ATV’de yayınlanan “Sen Anlat Karadeniz” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada TRT 1’de ekrana gelen “Diriliş Ertuğrul” ve 3. sırada ise “Sen Anlat Karadeniz” dizisinin özeti yer aldı.

Diriliş Ertuğrul'u Tahtından Eden Sok Gelişme!

ABC1 ve AB’de izlenme oranlarında 1.’lik yine “Diriliş Ertuğrul”un iken, 2.’lik “Sen Anlat Karadeniz”in, 3’ncülük ise “Diriliş Ertuğrul”un özetinin oldu. Diğer takip eden programlar arasında ise “Fatih Portakal’ ile FOX Ana Haber” bülteni ve ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışması yer aldı.

Diriliş Ertuğrul'u Tahtından Eden Sok Gelişme!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler