Ana SayfaDizilerÇukur'un 16. bölüm 1. fragmanı! 'Biliyorum babamın oğlu Salih...'

İlgili Postlar

Çukur’un 16. bölüm 1. fragmanı! ‘Biliyorum babamın oğlu Salih…’

Çukur’un 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Yeni fragmanda, İdris’in; Yamaç’tan 24 saat içinde Vartolu’yu göndermesini istemesi ve “Bu herif bu mahalleyi terk edecek! İster tabutta ister yürüyerek!” sözleriyle meydan okuması, dizinin yeni bölümünde de yeniden heyecanların dorukta olacağını gösteriyor.

Çukur’da Düello Başlıyor!

Çukur’un geçtiğimiz pazartesi ekranlara gelen 15.bölümünde, İdris; Paşa ve Emmi’nin kaçırılmasıyla, soluğu Vartolu’nun evinde almıştı. Birbirlerinden habersiz olan baba-oğul arasında silahlar çekilmiş ve araya Yamaç’ın girmesiyle, izleyicilerin adrenalini de yükseltmişti.

Dizi filmin 16.bölümde; Yamaç, Vartolu’nun karşısına çıkıyor. Vartolu’nun; “Ben buradayım gelsin indirsin” hodri meydan demesiyle, ikili arasında büyük bir düelloyu da başlatıyor. Yayınlanan yeni fragmanda; Vartolu’nun “Sen hiçbir şey bilmiyorsun, konuşma” diye bağırması üzerine, Yamaç artık daha fazla dayanamıyor ve “Biliyorum Salih, biliyorum babamın oğlu…” diyerek, gerçeği bildiğini itiraf ediyor. Yine, yeni bölümde heyecanlar zirvede olacak! İşte; Çukur’un 16. bölüm 1. fragmanı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler