Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Yükselişte Hız Kesmiyor!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Yükselişte Hız Kesmiyor!

Diriliş Ertuğrul yükselişte hız kesmiyor! Çarşamba akşamlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul, 4 sezondur yayınlandığı akşamlarda birinciliği kimseye kaptırmıyor. Dün akşam yayınlanan 127. bölümüyle rakiplerini reyting ve share’de ikiye katlayan Diriliş Ertuğrul, önümüzdeki hafta olacak gelişmeler ile ilgili seyirciyi merak içinde bıraktı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

12 Aralık 20218 Reyting Sonuçları Açıklandı! Diriliş Ertuğrul mu? Sen Anlat Karadeniz mi?

Diriliş Ertuğrul Yükselişte Hız Kesmiyor!

Diriliş Ertuğrul yükselişte hız kesmiyor! Yayınlandığı 4 sezondur her bölümüyle Türkiye’nin en çok izlenen rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün akşam yayınlanan 127. bölümüyle yine birinciliği kimseye kaptırmadı.

Yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği TRT 1’iin rekortmen dizisi, dün akşam yayınlanan 5. sezon 127. bölümüyle zirvedeki yerini daha da yükselerek korudu.

Yayınlanan 127. bölümüyle Türkiye’de sosyal medya hesaplarında birinci olurken, dünya gündeminde de uzun süre ilk sırada yer aldı.

Diriliş Ertuğrul Yükselişte Hız Kesmiyor
Diriliş Ertuğrul Yükselişte Hız Kesmiyor

Diriliş Ertuğrul Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Zafer Bismillah, dünya çapında ilgi gördü

Dizideki Azerbaycanlı sanatçı Ozan Şemistan Elizamanlı’ın şarkısı Zafer Bismillah ise “zaferbismillah” etiketiyle 120 binin üzerinde tweet alarak büyük bir ilgi gördü.

Ülkemizde Çarşamba akşamları yayınlanan ve her yeni bölümünde yeni aksiyonları, sürpriz oyuncuları, dekorları, kıyafetleri, kostümleri ve güçlenen senaryosu ile hem ülkemizde hem de dünyadaki izleyici kitlesi artan dizi, rekorlara doymuyor.

Diriliş Ertuğrul’un rekorlara doymayan kadrosu

Yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın Diriliş Ertuğrul dizisinde yönetmen koltuğunda Metin Günay oturuyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum ve  Hande Soral ise oldukça büyük bir başarı yakaladı. Ayrıca dizide Cengiz Coşkun, Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe ve Kerem Bekişoğlu gibi pek çok başarılı oyuncu yer alıyor.

Dünyada 85 ülkede yayınlanıyor, 25’in üzerinde dile çevriliyor!

Türk televizyon tarihine adını yazdıran, aynı zamanda da yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede de 25 ayrı lisana çevrilen Diriliş Ertuğrul dizisindeizleyicileri önümüzdeki hafta pek çok sürpriz bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler