Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Dizisine Bir Bomba Transfer Daha!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Dizisine Bir Bomba Transfer Daha!

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir oyuncu daha transfer oldu. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisine, yeni bir karakter ve oyuncu daha eklendi. Daha öncesinde “Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar, Kaçak ve Muhteşem Yüzyıl” gibi dizilerden tanıdığımız Hasan Küçükçetin, bu sezon Diriliş’te “Altun Aba” rolüyle yer alacak. Peki “Altun Aba” nasıl bir karakter? Kimin yanında yer alacak? Detaylar haberimizde…

 

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Hülya Darcan gibi oyuncuların paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinden; geçtiğimiz haftalarda, Ertuğrul Postoğlu ve Gürbey İleri diziye veda etmiş, Hakan Onat diziye dahil olmuştu. Son olarak ise Hasan Küçükçetin’in kadroya dahil olması sürpriz oldu.

Hasan Küçükçetin, Diriliş Ertuğrul İçin Tam 30 Kilo Verdi!

Fenomen dizinin 106.bölümde “Altun Aba” rolüyle karşımıza çıkan Hasan Küçükçetin, dizide; Mahperi Hatun’un Atabey’i olup Hatun’un ve oğlu Şehzade Keyhüsrev’in maşası olarak rol alacak.

Başarılı oyuncu Küçükçetin; Diriliş’teki rolü için de epeyce hazırlık yaptı. Yaklaşık 30 kilo verip sakallarını da uzatan Hasan Küçükçetin; yeni rolüyle, Sadettin Köpek’in şer birliğine dahil olarak Ertuğrul’un ve Şehzade Kılıçarslan’ın aleyhinde hareket edecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler