Ana SayfaDizilerŞahsiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Şahsiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Puhu TV platformu Fi Çi projesinden sonra yine çok ses getirecek bir projeyi, servis etmeye hazırlanıyor. Şahsiyet dizisi, oyuncu kadrosu ile şimdiden heyecan yaratmış durumda.

Şahsiyet Dizisi Oyuncuları Kimler?

Şahsiyet dizisinde bir seri katilin gözünden işlenecek bir hikayeye tanıklık edeceğiz. Şahsiyet dizisini ünlü yazar Hakan Günday yazdı. Onur Saylak’ın yönetmen olarak çalışacağı dizide başrolleri Cansu Dere ve Haluk Bilginer paylaşacak.

Cansu Dere en son Anne dizisiyle ekranlarda görülmüş ve büyük beğeni toplamıştı. Son dönemde sinema projelerine ağırlık veren ve Nuri Bilge Ceylan’la çalışma şansı yakalayan Haluk Bilginer de böylece Şahsiyet’le beraber güzel bir dönüş yapmış olacak. Bu iki önemli yıldızın haricinde bazı genç ve yeni isimleri de görme şansımız olacak. Recep Usta, Rabia Soytürk gibi isimler, ilk kez kamera karşısına geçecek.  Tecrübeli sinema ve dizi oyuncusu Ayhan Kavas da deneyimlerini genç oyunculara aktaracak isimlerden biri durumunda. Öte yandan son dönemin beğenilen oyuncularından Necip Memili ile Stolk programıyla sosyal medya mecramıza renk katan İbrahim Selim de bu projede yer alacak.

Cansu Dere kimdir?

Haluk Bilginer kimdir?

Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

Müjde Ar kimdir?

İbrahim Selim kimdir?

Metin Akdülger kimdir?

Necip Memili kimdir?

Fırat Topkorur kimdir?

Rabia Soytürk kimdir?

Ayhan Kavas kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler