Ana SayfaKimdirDip Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Dip Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dip Dizisi Oyuncu Kadrosu

Herkesin merakla beklediği, Puhu Tv’de yayınlanacak olan Dip dizisinin oyuncu kadrosu oluşturuldu ve mart ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlanacak. Peki, Dip dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Dip dizisinin konusu ne? Bilinmeyen detaylar haberimizde…

Puhu TV’nin Yeni Dizisi Dip Başlıyor!

Dip Dizisi Oyuncuları

İlker Kaleli (Sahir)

İlker Kaleli, 5 Mart 1984 yılında dünyaya gelmiştir. 16 yaşında Coca Cola reklamları ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, aynı zamanda Poyraz Karayel, Kayıp Şehir gibi güçlü projelerde yer alarak kendini kanıtlamıştır. İlker Kaleli şuanda aynı dizide rol aldığı Burçin Terzioğlu’yla beraberdir.

Neslihan Atagül (Bilge)

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi alan Neslihan Atagül, Yaprak Dökümü dizisi ile ilk oyunculuk deneyimi yaşamıştır. 2016 yılında Kadir Doğulu ile dünya evine giren Neslihan Atagül; Kalbim Seni Seçti, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye ve Kara Sevda gibi yapımlarda rol almıştır.

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu’lu olan Erdal Beşikçioğlu, eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamştır. En son Adı Efsane dizisinde rol alan deneyimli oyuncu daha önceden 46 Yok Olan, Kod Adı Reaksiyon, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Es Es, Köprü ve Seni Çok Özledim’in kadrosunda yer almıştır.

Olgun Toker

12 Mart 1988 yılında dünyaya gelen genç oyuncu en son Hayat Sırları’nda rol alan başarılı oyuncu daha önceden Hayat Şarkısı, Şeref Meselesi, Benim Adım Gültepe, Son ve Karadayı’nın kadrosunda yer almıştır.

Berrak Tüzünataç

2 Kasım 1984 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Berrak Tüzünataç; Elveda Rumeli, Ezel, Son, Muhteşem Yüzyıl ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Fi Çi Pi dizisinde yer bulmuştur.

Bülent Emir Yarar

Deneyimli oyuncu 1 Ocak 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 5 sezon kadar Arka Sıradakiler dizisinde rol oynayan oyuncu Kemal Hoca karakteriyle tanınmıştır. Zincirbozan, Güneşin Oğlu, Öğretmen Kemal, Kalbim 4 Mevsim, 20 Dakika, Yunus Emre Aşıkın Sesi ve Geçmiş gibi yapımlarda rol almıştır.

Gözde Türkpençe

Gün Koper

Defne Kayalar

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler