Ana SayfaKimdirDefne Kayalar Kimdir?

İlgili Postlar

Defne Kayalar Kimdir?



Bugün Doğan Ünlüler

Defne Kayalar Kimdir?

Birçok projede yer alan hem kamera önü hem kamera arkasında kendini göstermiş biri olan başarılı oyuncu Defne Kayalar kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Defne Kayalar’ın Hayatı

Defne Kayalar, 7 Mayıs 1975 tarihinde İzmir‘de dünyaya geldi. 1996 yılında Bilkent Üniversitesi Grafik bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi Sinema TV bölümünde asistanlık yaparak tecrübe kazandı.

İş hayatına başladığı ilk yıllarında Uğur Yücel ile çalışan Defne Kayalar 2003 yılında Uğur Yücel ile Alacakaranlık dizisini ve 2004 yılında Yazı Tura filminin yapımcılığını üstlenerek kariyerinde çok iyi ilerleme elde etti.

Defne Kayalar kamera arkasında çalıştığı zamanlarda aslında ekran önünde de olmak istiyordu. 2010 yılında “Keskin Bıçak” adlı dizide rol alarak kamera önüne geçmiş oldu. Defne Kayalar, 2014 yılında Medcezir dizisinde sezon sonu konuk oyuncu olarak Sedef karakteri ile ekrana geri dönüş yaptı ve Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncularla beraber rol alma fırsatı buldu.

Daha önce başka bir evlilik yapıp boşanan Defne Kayalar, Aralık 2014 yılında Ali Bilgin (yönetmen) ile evlendi. 2016 yılı başında bir çocukları oldu. 2015 yılında yine yönetmenliğini eşi Ali Bilgin (yönetmen)‘in yaptığı “Delibal” adlı sinema filminde ekranlarda görülmüştür.

Defne Kayalar daha sonra “Fi Çi Pi” adlı kitap dizisinden televizyon uyarlanarak çevrimiçi dizi platformu olan Puhu TV üzerinden yayınlanan “Fİ” dizisinde rol aldı. Defne Kayalar’ın oynadığı bu dizi oldukça ses getiren projelerden biri oldu.

Yer Aldığı Projeler

Yapımcı :
2006 – Hayatımın Kadınısın (Genel Koordinatör) (Sinema Filmi)
2003 – Yazı Tura (Sinema Filmi)
2003 – Alacakaranlık (TV Dizisi)

Oyuncu :
2017 – Fi (Aylin) (TV Dizisi)
2016 – Bu Şehir Arkandan Gelecek (Nesrin) (TV Dizisi)
2015 – Delibal (Bardaki Solist Kız) (Sinema Filmi)
2014 – 2014 – Medcezir (Sedef) (TV Dizisi)
2013 – 20 Dakika (Derin Solmaz) (TV Dizisi)
2012 – Eve Düşen Yıldırım (TV Dizisi)
2011 – Al Yazmalım (TV Dizisi)
2010 – Keskin Bıçak (TV Dizisi)

Yapım Ekibi :
2008- Kolay Gelsin (Yapım Asistanı) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler