Ana SayfaDedikoduDilan Çıtak ve Levent Dörter Aşkı Bitti

İlgili Postlar

Dilan Çıtak ve Levent Dörter Aşkı Bitti

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile sevgilisi Levent Dörter’in ilişkisi sona erdi. Çift, sosyal medyada takipleşmeyi bıraktı ve birlikte oldukları fotoğraflarını da sildi. Dilan Çıtak ve Levent Dörter ilişkisi neden bitti? İşte detaylar;

Evleneceklerini Duyurmuşlardı

Müjdeli haberi duyurdu: “Bu benim için ilk olacak” ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam yakın arkadaşı Çağlayan Topaloğlu’nun Nişantaşı’ndaki dükkanına geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Yoğun bakımdan çıkarak hastaneden taburcu olan Mustafa Topaloğlu’nun kendisinde ayrı bir yeri olduğu söyleyen Tatlıses’e basın mensupları “Neler yapıyorsunuz?” şeklinde bir soru yöneltti. Dilan Tatlıses, soruya şu yanıtı verdi: “Bu aralar babamın şarkılarından oluşan albüm ile uğraşıyorum. Bir de iki tane iyi diziden rol teklifi geldi. Geçmişte oyunculuk eğitimi almıştım ama klip harici kamera karşısında bulunmamıştım. Bu benim için ilk olacak dedi.

“Şu An Çalışanımın Sağlığını Düşünüyorum”

Magazin habercilerine oluşan olayla alakalı bilgiler veren Dilan Çıtak; “Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum. Aklım onda. Hastanede şu an. Tomografi çekilecek. Gerekli işlemler yapılıyor. İçeride zaten avukatım ile birlikteyim. Şikayetçiyiz. Kötü bir şey yaşadık Saldırıya uğradık. Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Biz de şu an şikayetçi olduk. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar. Şimdi kafam orada. Oradan haber bekliyorum. Şu an sağlık durumu daha iyi. Hem kadın hem erkekler vurdu” diye konuştu. DHA

Dilan Çıtak ve Levent Dörter Aşkı Bitti

Geçtiğimiz Eylül ayında nikah masasına oturacaklarını açıklayan Dilan Çıtak ve Levent Dörter aşkı bitti. Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, ilişkilerini noktalama kararı aldı. Çift, sosyal medyada takipleşmeyi bıraktı ve birlikte oldukları fotoğraflarını sildi. Çift ayrılma nedenleri hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Dilan Çıtak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler