Ana SayfaÜnlülerDilan Çıtak Tatlıses yakında evleniyor!

İlgili Postlar

Dilan Çıtak Tatlıses yakında evleniyor!

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, yakında dünya evine giriyor. Levent Dörter ile uzun süredir birlikte olan Dilan, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi ve evlilik müjdesini verdi.

Dilan Çıtak kimdir?

İbrahim Tatlıses’in yıllarca reddettiği kızı Dilan; uzun bir hukuk sürecinden sonra öz babasının soyadını kullanmaya başladı.

İbrahim Tatlıses’in kendisini kızı olarak kabul etmesinin ardından; geçtiğimiz aylarda mahkeme kararıyla, kendisine yıllardır babalık yapan merhum Cem Çıtak’ın nüfusundan çıkan Dilan Çıtak, açtığı davayı kazanmasıyla ve bu yılın ilk aylarında artık “Tatlıses” soyadını kullanmaya başlamasıyla gündeme gelmişti.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın soyadına değişiyor!

28 yaşındaki Pop müzik şarkıcısı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda sevgilisiyle görüntülendi. Kırıntı adlı bir lokantada sevgilisi ve başka arkadaşlarıyla yemek yerken görülen şarkıcı Tatlıses, evlilik haberi verdi.

Levent Dörter’den Dilan Çıtak’a sürpriz evlenme teklifi!

Düğün hazırlıkları başladı…

Kendisi gibi pop müzik şarkıcısı olan Levent Dörter ile 2 yıldır aşk yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses, basın mensuplarına “Ufak ufak hazırlıklar başladı. Yakında evleneceğiz” diyerek müjdeyi verdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler