Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz'in Karantina Pozuna İnanamayacaksınız!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’in Karantina Pozuna İnanamayacaksınız!

Korona virüs salgını dolayısıyla kendini evine kapatan  güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, şu sıralar spor salonuna gidemediği için evinde spor yaptı. Evinde kapı girişinde amuda kalkarak poz veren yetenekli oyuncu Esnek vücuduyla dikkat çekti. Detaylar Haberimizde..

Dilan Çiçek Deniz’den Metin Akdülger Aşkı Hakkında Açıklama!..

Dilan Çiçek Deniz’in Karantina Pozuna İnanamayacaksınız!

Şimdiye dek televizyon kariyerinde pek çok projede yer alan ve Çukur dizisinde Sena karakterine can veren oyuncu Dilan Çiçek Deniz, korona virüs salgınının hızla ilerlemesinden sonra kendisini eve kapatmıştı.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Karantina Evinde Amuda Kalktı!..

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sporuna ve sağlıklı beslenmeye önem veren güzel oyuncu, şu anda da doğal hallerini de hayranlarıyla çekinmeden paylaşmayı ihmal etmiyor.

Sosyal medya hesabları üzerinden takipçileri ile devamlı etkileşim halinde olan bulunan Dilan Çiçek Deniz, yaptığı spor hareketleriyle dikkatleri üzerine çekti. Karantina evinde mini şortuyla hareket yapan oyuncu, odanın kapısından da destek alarak amud hareketi ni yaptı. Bacak boyunun uzunluğunu ve vücudunun kıvraklığını da gözler önüne seren kareler paylaşan Dilan Çiçek Deniz, takipçilerinden bu pozu ile tam not aldı.

 

İşte Dilan Çiçek Deniz’in Karantina Pozu;

Dilan Çiçek Deniz'in Karantina Pozu
Dilan Çiçek Deniz’in Karantina Pozu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler