Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz'in Estetiksiz Hali Şaşırttı!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’in Estetiksiz Hali Şaşırttı!

‘Çukur’ dizisinde Sena rolüyle dikkat çeken ve son dönemde Cannes’daki kıyafetleriyle konuşulan Dilan Çiçek Deniz’in yıllar önceki hali hayranlarını şaşırttı. Peki güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz nasıl değişmiş? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Avlu izleyicisi, Dilan Çiçek Deniz’i topa tuttu!

“Dilan Çiçek Deniz” Yıldızı Parlayan Oyuncular Arasında Yerini Aldı…

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştı. Yarışmada 2. olan Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’yi 2015 yılında Miami’de düzenlenen kainat güzellik yarışmasında temsil etmişti. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülüde “Yıldızı Parlayan” ödülüne layık görülen Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinde “Sena Koçovalı” karakterini canlandıran oyuncu, izleyici tarafından sevildi. Çukur dizisinde gösterdiği üstün yeteneği ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen genç oyuncu Dilan Çiçek  sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlar ile adeta mankenleri aratmıyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, takipçilerinden birçok beğeni ve yorum alıyor.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Çukur’un Senası Estetik Güzeli…

Çukur’ dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz’in yıllar önce çekilen fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Hayranları olumlu olumsuz birçok yorumda bulundu. Göz kapaklarını ameliyatla düzelttiren ve cildindeki leke ve pürüzleri PRP tedavisiyle azaltan Deniz’in değişimi dikkatlerden kaçmadı. Deniz, 6 ayda bir botoks ve dolgu yaptırdığı dedikoduları da gündemde yerini alıyor. Dilan Çiçek Deniz’in göğüslerini de silikon yaptırdığı son dönemde konuşuluyordu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler