Ana SayfaÜnlülerAvlu izleyicisi, Dilan Çiçek Deniz’i topa tuttu!

İlgili Postlar

Avlu izleyicisi, Dilan Çiçek Deniz’i topa tuttu!

Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin takipçileri, Show TV’nin Çukur dizisinde oynayan Dilan Çiçek Deniz’in aldığı ödül için tepki gösterdiler. Neden mi? Gelin tüm detaylara haberimizden birlikte bakalım…

Her bölümüyle olay yaratan Avlu’da bu sefer…

Dün akşam 8. bölümüyle ekrana gelen dizide rol alan Demet Evgar, özellikle final sahnesindeki performansıyla büyük övgüler aldı. Dizi başladığından beri izleyenlerden oyunculuğu nedeniyle övgü alan tek isim Evgar değil. Aynı zamanda Azra karakterini oynayan Ceren Moray da ‘O Hayat Benim’ dizisindeki Efsun’u bile unutturacak bir performans göstererek  şimdiden fenomen olan bir karaktere imzasını atıyor. Her bölümüyle olay yaratan dizinin başarılı oyuncuları, sadece bu isimlerle bitmiyor. Nursel Köse’nin de Kudret rolünde döktürdüğü dizideki pek çok oyuncu, övgüye mazhar oluyor.

Ödüle eleştiri!

Ekranda adeta bir oyunculuk şöleni izlediğimiz Avlu dizisinin takipçileri, kısa bir süre önce Altın Objektif ödüllerinde ‘Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülünü, Dilan Çiçek Deniz’in almasını eleştiriyor. Çukur dizisinin başından beri pek çok izleyicinin Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğunu beğenmediği de sosyal medyada çokça yapılan yorumlar arasında yer almıştı. Bodrum Masalı’nda yıldızı parlayan genç oyuncunun, Çukur’daki Sena karakteri, ödüle değer bulunmuştu.

Takipçilerin eleştirisi daha sert oldu!

İşte bu durum da pek çok izleyicinin eleştirisine neden olmaya başladı. Bir izleyici konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şunları söylüyor: “Dilan Çiçek Deniz gibi isimlere, başta Demet Evgar ve Ceren Moray gibi daha birçok oyuncu ekrandayken, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu ödülünü vermek, edilecek en büyük hakarettir.” Sosyal paylaşım platformlarında izleyenlerin aşırı ilgisi ve olumlu paylaşımları hayretlere düşürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler