Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy’un İtalyan Aşkı

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’un İtalyan Aşkı

Ünlü manken Özge Ulusoy’un İtalyan aşkı herkesi şaşırttı. Pizza yemeye bayılan Ulusoy; dünyaca ünlü, en büyük pizza markasının düzenlediği workshop etkinliğinde, ekranların sempatik İtalyan şefi Danilo ile pizza yaptı.

Özge Ulusoy Kimdir

Dünyanın en büyük pizza restoran zincirlerinden Sbarro®, Kanyon Intema Mutfak’ta, geçtiğimiz haftalarda Özge Ulusoy ve Ünlü Şef Danilo Zanna ile keyifli bir workshop etkinliği düzenledi.

Özge Ulusoy’un Göbek Deliğinden Sonra, bu seferde …

Düzenlenen etkinlikte; oyuncu Ulusoy’un özel malzemeler kullanarak kendi elleriyle yaptığı pizza, büyük beğeni topladı.

Günde 1 tane elma ile yaşadığımı zannetmeyin!

Güzel oyuncu, konuyla ilgili olarak “Ben bir modelim ve etrafımdaki arkadaşlarım benim günde bir tane elma ile yaşadığımı zannediyorlar ancak gerçek öyle değil. Özellikle pizzaya dayanamıyorum. Bugün burada Sbarro ile gerçek pizza lezzetini hep birlikte tadalım istedim.” dedi.

Klasikleşmiş pizza tatlarının farklı lezzetlerle yorumlandığı etkinliğe katılım gösteren davetliler, daha sonra kendi hazırladıkları nefis pizzaları tattılar.

 

TAB Gıda bünyesinde 2007 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan Dünyanın en büyük pizza restoran zincirlerinden Sbarro®, kalite ve sağlık ilkelerinden asla taviz vermeyerek, Türkiye genelinde 30’a yakın ilde 80’e yakın restoranıyla hizmet veriyor. Başarısının arkasındaki sır, dana etinden kaliteli şarküteri ürünleri ve lezzetli pizza hamuru. Leziz pizzaları, müşterilerin gözü önünde profesyonel bir ekip tarafından uluslararası hijyen standartlarında hazırlanıyor. Ürünlerde kullanılan etler, yüksek kalitede üretim yapan Amasya Et Ürünleri’nden tedarik ediliyor. Pizzaların yanı sıra; makarnalar, salatalar, köfte, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba ve tatlılardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor; üstün hizmet kalitesinden asla ödün verilmiyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler