Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç ilk kez dudak dudağa görüntülendi!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç ilk kez dudak dudağa görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde 2 yıldır birlikte olduğu Okan Can Yantır‘dan ayrılmasıyla gündem olan 23 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz, çok yakın zamanda meslektaşı Furkan Andıç ile birlikte olduğu iddia edilmişti, Dilan Çiçek Deniz İle Furkan Andıç Aşk Mı Yaşıyor? haberiyle sizlerle paylaşmıştık. Bu iddiaların ardından ikili ‘Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe‘ kampanyasında beraber görüntülendi. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç ilk kez dudak dudağa yakalandı.

Furkan Andıç kimdir?

İddiların Ardı Arkası Kesilmedi

2014’te gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak dikkatleri üzerine çeken Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz ay 2 yıllık aşkı Okan Can Yantır’dan ayrılmıştı. Ayrılığa Çukur dizisi başrol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile oynadığı ateşli sahnelerin neden olduğu uzun uzun konuşulmuştu. Ayrılığın ardından geçen kısa süre sonrasında Dilan Çiçek Deniz’in geçen hafta kendisi gibi oyuncu olan Furkan Andıç ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Bodrum Masalı dizisinden sonra Çukur dizisiyle ekranda boy gösteren Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde ilk olarak oyuncu Birand Tunca ile anılmıştı. Bebek’te yeni bir ev kiralayan Deniz, yeni ev alışverişini erkek arkadaşıyla yapmış hatta ikilinin o evde birlikte yaşamayı planladığı iddiaları da ortaya atılmıştı. Dilan Çiçek Deniz’in mobilya alışverişine çıktığı Birand Tunca ile birlikte yaptığı alışverişten bir kareyi Instagram’da paylaşmasıyla ayyuka çıkmıştı. Bu iddiaların ardından son olarak güzel oyuncu ile Furkan Andıç, Emirgan’daki bir mekanda sabaha kadar samimi görüntüler verdiği kulislerde dolaşıyordu. Son olarak birbirlerine telefon numaralarını verdikten sonra sabaha karşı mekandan ayrıldılar.

Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç ilk kez dudak dudağa

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç birlikte ‘Ahtapot Gönüllüleri tarafından düzenlenen ‘Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe’ kampanyasına birlikte katıldı. Önce sokak köpeklerine kulübe yapan çift sonra da aşka gelip dudak dudağa öpüştüler.

Dilan Çiçek Deniz Furkan Andıç Aşkı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler